1. Kast woonkamer
  2. RTV 9 staand TV-meubel + LED, woonkamermeubel, kast met planken,glans mat- korting

Alles over RTV 9 staand TV-meubel + LED, woonkamermeubel, kast met planken,glans mat- korting

4.5/5

Deze RTV 9 staand TV-meubel + LED, woonkamermeubel, kast met planken,glans mat- korting past misschien wel heel goed in jouw interieur. Deze Tv meubel is een Deels open, deels dichte kast, Met achterwand in de volgende afmetingen: 40.50 cm hoogte, 166 cm breedte en 45.50 cm diepte. Lees verder voor nog meer specificaties. 

Specificaties RTV 9 staand TV-meubel + LED, woonkamermeubel, kast met planken,glans mat- korting

Kleurzwart | wit
MateriaalUnknown
Maximaal draagvermogen per plank5 kg
Type kastTv meubel

Meer informatie en prijs

Omschrijving RTV 9 staand TV-meubel + LED, woonkamermeubel, kast met planken,glans mat- korting

Dit prachtige staande TV-meubel, genaamd RTV 9, is de perfecte aanvulling op jouw woonkamer. Met zijn moderne en stijlvolle ontwerp zal dit meubelstuk zeker de aandacht trekken. Het meubel is gemaakt van 16 mm dikke gelamineerde plaat, bedekt met een acrylfolie die zorgt voor een glanzend effect. De romp van het meubel heeft een mooie matte afwerking, terwijl de fronten juist glanzend zijn. Een uniek kenmerk van dit TV-meubel is de blauwe LED-verlichting die bij de prijs is inbegrepen. Deze verlichting zorgt niet alleen voor een sfeervolle ambiance in de kamer, maar geeft ook een extra dimensie aan het meubel. Je kunt de verlichting gemakkelijk aan- en uitschakelen, waardoor je de perfecte sfeer kunt creëren voor elke gelegenheid. Naast het bieden van een stijlvolle oplossing voor het opbergen van je TV en andere elektronische apparaten, beschikt dit TV-meubel ook over ruime planken waarop je decoratieve items kunt plaatsen. Zo kun je jouw persoonlijke stijl en smaak tot uiting laten komen. Het RTV 9 staand TV-meubel + LED is nu verkrijgbaar met een aantrekkelijke korting. Mis deze kans niet om jouw woonkamer naar een hoger niveau te tillen met dit prachtige woonkamermeubel.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

Kasten, je vindt ze in alle soorten en maten. In allerlei kleuren, materialen, opstellingen en open of dichte kasten. Zoveel keuze dat je door de bomen het bos niet meer ziet. En daar schiet ik te hulp! Ik verklein het aantal te onderzoeken kasten al voor jou door de slechte kasten van de goede te scheiden. Zo vindt jij zeker weten een goede kwaliteit kast.

Veelgestelde vragen over deze RTV 9 staand TV-meubel + LED, woonkamermeubel, kast met planken,glans mat- korting

De RTV 9 staand TV-meubel + LED, woonkamermeubel, kast met planken,glans mat- korting is een Tv meubel en dit is een Deels open, deels dichte kast, Met achterwand.

De RTV 9 staand TV-meubel + LED, woonkamermeubel, kast met planken,glans mat- korting heeft de volgende afmetingen:

Breedte: 166 cm
Diepte: 45.50 cm
Hoogte: 40.50 cm

De RTV 9 staand TV-meubel + LED, woonkamermeubel, kast met planken,glans mat- korting is gemaakt van Unknown en verkrijgbaar in de kleur zwart | wit. 

Het maximaal draagvermogen per plank van deze RTV 9 staand TV-meubel + LED, woonkamermeubel, kast met planken,glans mat- korting is 5 kg.