1. Kast woonkamer
  2. Set van 2 nachtkastjes, commode, kast, bijzettafel voor slaapkamer, woonkamer, halhout

Alles over Set van 2 nachtkastjes, commode, kast, bijzettafel voor slaapkamer, woonkamer, halhout

4.5/5

Deze Set van 2 nachtkastjes, commode, kast, bijzettafel voor slaapkamer, woonkamer, halhout past misschien wel heel goed in jouw interieur. Deze Deels open, deels dichte kast is een 40 cm in de volgende afmetingen: hoogte, 60 cm breedte en 35 cm diepte. Lees verder voor nog meer specificaties. 

Specificaties Set van 2 nachtkastjes, commode, kast, bijzettafel voor slaapkamer, woonkamer, halhout

KleurZwart
MateriaalUnknown
Maximaal draagvermogen per plank35 kg
Type kastDeels open, deels dichte kast

Meer informatie en prijs

Omschrijving Set van 2 nachtkastjes, commode, kast, bijzettafel voor slaapkamer, woonkamer, halhout

Onze set van 2 nachtkastjes, commode, kast en bijzettafel is gemaakt van duurzame MDF-houten platen en metaal. De stevige structuur zorgt ervoor dat het tafelblad een maximaal draagvermogen heeft van 35 kg, het opbergvak 10 kg en de lade 6 kg. Deze veelzijdige en praktische set kan zowel in de slaapkamer, woonkamer als hal worden gebruikt. De bijzettafel kan dienen als extra plank in de keuken, salontafel in de woonkamer, nachtkastje in de slaapkamer of bijzettafel in de vergaderruimte. Met twee grote laden en een open opbergvak biedt deze set voldoende ruimte voor verschillende voorwerpen. De laden kunnen gebruikt worden om bijvoorbeeld schaakspellen, afstandsbedieningen en controllers op te bergen, terwijl tijdschriften, dekens of snacks netjes weggeborgen kunnen worden. Het klassieke uiterlijk van de set past perfect bij elke interieurstijl in huis en op kantoor. Je kunt ook een vaas met bloemen of kleine decoraties op de houten plaat plaatsen om je huis een extra touch te geven. De montage van deze set is eenvoudig dankzij de geïllustreerde handleiding. De set van 2 nachtkastjes, commode, kast en bijzettafel is niet alleen functioneel, maar ook een prachtige toevoeging aan elke ruimte.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

Kasten, je vindt ze in alle soorten en maten. In allerlei kleuren, materialen, opstellingen en open of dichte kasten. Zoveel keuze dat je door de bomen het bos niet meer ziet. En daar schiet ik te hulp! Ik verklein het aantal te onderzoeken kasten al voor jou door de slechte kasten van de goede te scheiden. Zo vindt jij zeker weten een goede kwaliteit kast.

Veelgestelde vragen over deze Set van 2 nachtkastjes, commode, kast, bijzettafel voor slaapkamer, woonkamer, halhout

De Set van 2 nachtkastjes, commode, kast, bijzettafel voor slaapkamer, woonkamer, halhout is een Deels open, deels dichte kast en dit is een 40 cm.

De Set van 2 nachtkastjes, commode, kast, bijzettafel voor slaapkamer, woonkamer, halhout heeft de volgende afmetingen:

Breedte: 60 cm
Diepte: 35 cm
Hoogte:

De Set van 2 nachtkastjes, commode, kast, bijzettafel voor slaapkamer, woonkamer, halhout is gemaakt van Unknown en verkrijgbaar in de kleur Zwart. 

Het maximaal draagvermogen per plank van deze Set van 2 nachtkastjes, commode, kast, bijzettafel voor slaapkamer, woonkamer, halhout is 35 kg.