1. Kast gang
  2. Songmics Kast met 4 Korven en Deur

Alles over Songmics Kast met 4 Korven en Deur

4.5/5

Deze Songmics Kast met 4 Korven en Deur past misschien wel heel goed in jouw interieur. Deze Ladekast is een Deels open, deels dichte kast in de volgende afmetingen: 81 cm hoogte, 55 cm breedte en 30 cm diepte. Lees verder voor nog meer specificaties. 

Specificaties Songmics Kast met 4 Korven en Deur

KleurWit
MateriaalUnknown
Maximaal draagvermogen per plank10 kg
Type kastLadekast

Meer informatie en prijs

Omschrijving Songmics Kast met 4 Korven en Deur

Dit Songmics opbergmeubel met 4 korven en een deur is niet alleen functioneel, maar ook een prachtige toevoeging aan elke ruimte in huis. Of het nu in de badkamer, slaapkamer of overloop staat, het houten design voegt een vleugje elegantie toe aan je interieur. De kast is ontworpen met vier ruime opbergkorven en een deur, zodat je al je spullen netjes kunt organiseren en uit het zicht kunt houden. Of je nu handdoeken, cosmetica, kleding of andere persoonlijke bezittingen wilt opbergen, deze kast biedt voldoende ruimte voor al je behoeften. De opbergkorven zijn afneembaar, zodat je gemakkelijk toegang hebt tot je spullen en ze kunt verplaatsen naar waar je ze het meest nodig hebt. Daarnaast is dit opbergmeubel gemaakt van hoogwaardig hout, dat niet alleen duurzaam is, maar ook een warme en natuurlijke uitstraling heeft. Het is gemakkelijk te monteren en te reinigen, waardoor het onderhoud een fluitje van een cent is. Met zijn tijdloze design en veelzijdigheid is deze Songmics kast met 4 korven en deur de perfecte oplossing voor al je opbergbehoeften.

Darrell
Darrell

Expert

Kasten, je vindt ze in alle soorten en maten. In allerlei kleuren, materialen, opstellingen en open of dichte kasten. Zoveel keuze dat je door de bomen het bos niet meer ziet. En daar schiet ik te hulp! Ik verklein het aantal te onderzoeken kasten al voor jou door de slechte kasten van de goede te scheiden. Zo vindt jij zeker weten een goede kwaliteit kast.

Veelgestelde vragen over deze Songmics Kast met 4 Korven en Deur

De Songmics Kast met 4 Korven en Deur is een Ladekast en dit is een Deels open, deels dichte kast.

De Songmics Kast met 4 Korven en Deur heeft de volgende afmetingen:

Breedte: 55 cm
Diepte: 30 cm
Hoogte: 81 cm

De Songmics Kast met 4 Korven en Deur is gemaakt van Unknown en verkrijgbaar in de kleur Wit. 

Het maximaal draagvermogen per plank van deze Songmics Kast met 4 Korven en Deur is 10 kg.