1. Kast slaapkamer
  2. Stoffenkast, Opvouwbare kast met ophangbeugel, Enkelvoudig kledingrek, Opbergruimte voor tassen, speelgoed, schoenen

Alles over Stoffenkast, Opvouwbare kast met ophangbeugel, Enkelvoudig kledingrek, Opbergruimte voor tassen, speelgoed, schoenen

4.5/5

Deze Stoffenkast, Opvouwbare kast met ophangbeugel, Enkelvoudig kledingrek, Opbergruimte voor tassen, speelgoed, schoenen past misschien wel heel goed in jouw interieur. Deze Kledingkast is een Dichte kast in de volgende afmetingen: 160 cm hoogte, 45 cm breedte en 75 cm diepte. Lees verder voor nog meer specificaties. 

Specificaties Stoffenkast, Opvouwbare kast met ophangbeugel, Enkelvoudig kledingrek, Opbergruimte voor tassen, speelgoed, schoenen

KleurGrijs
MateriaalUnknown
Maximaal draagvermogen per plank5 kg
Type kastKledingkast

Meer informatie en prijs

Omschrijving Stoffenkast, Opvouwbare kast met ophangbeugel, Enkelvoudig kledingrek, Opbergruimte voor tassen, speelgoed, schoenen

De Stoffenkast is een veelzijdig en praktisch opbergmeubel dat perfect past in jouw huis. Met zijn opvouwbare ontwerp en handige ophangbeugel biedt deze kast een efficiënte oplossing voor het organiseren van jouw kleding, tassen, speelgoed en schoenen. Of je nu een extra opbergplek nodig hebt in de slaapkamer, hal of kinderkamer, deze stoffenkast voldoet aan al jouw opbergbehoeften. De kast is gemaakt van duurzaam 95 g/m² non woven stof, wat zorgt voor een stijlvolle en eigentijdse uitstraling. De stevige 16 mm metalen buizen en kunststof verbindingsstukken zorgen voor een stabiele constructie die lang meegaat. Met afmetingen van 75 x 45 x 160 cm (L x B x H) biedt deze kast voldoende ruimte voor al jouw spullen, zonder te veel ruimte in beslag te nemen. Met een gewicht van slechts 2,8 kg is de Stoffenkast gemakkelijk te verplaatsen naar elke gewenste locatie in jouw huis. Het schap kan een maximale belasting van 5 kg dragen, terwijl de kledingroede een draagvermogen heeft van maar liefst 15 kg. Dit maakt het mogelijk om al jouw kledingstukken netjes op te hangen, zonder dat je je zorgen hoeft te maken over instabiliteit. Kies voor de Stoffenkast en geniet van een opgeruimd en georganiseerd huis. Met zijn stijlvolle.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

Kasten, je vindt ze in alle soorten en maten. In allerlei kleuren, materialen, opstellingen en open of dichte kasten. Zoveel keuze dat je door de bomen het bos niet meer ziet. En daar schiet ik te hulp! Ik verklein het aantal te onderzoeken kasten al voor jou door de slechte kasten van de goede te scheiden. Zo vindt jij zeker weten een goede kwaliteit kast.

Veelgestelde vragen over deze Stoffenkast, Opvouwbare kast met ophangbeugel, Enkelvoudig kledingrek, Opbergruimte voor tassen, speelgoed, schoenen

De Stoffenkast, Opvouwbare kast met ophangbeugel, Enkelvoudig kledingrek, Opbergruimte voor tassen, speelgoed, schoenen is een Kledingkast en dit is een Dichte kast.

De Stoffenkast, Opvouwbare kast met ophangbeugel, Enkelvoudig kledingrek, Opbergruimte voor tassen, speelgoed, schoenen heeft de volgende afmetingen:

Breedte: 45 cm
Diepte: 75 cm
Hoogte: 160 cm

De Stoffenkast, Opvouwbare kast met ophangbeugel, Enkelvoudig kledingrek, Opbergruimte voor tassen, speelgoed, schoenen is gemaakt van Unknown en verkrijgbaar in de kleur Grijs. 

Het maximaal draagvermogen per plank van deze Stoffenkast, Opvouwbare kast met ophangbeugel, Enkelvoudig kledingrek, Opbergruimte voor tassen, speelgoed, schoenen is 5 kg.