1. Kast slaapkamer
  2. sweeek Set van 2 nachtkastjes met twee laden, linear, l 40 x b 39 x h

Alles over sweeek Set van 2 nachtkastjes met twee laden, linear, l 40 x b 39 x h

4.5/5

Deze sweeek Set van 2 nachtkastjes met twee laden, linear, l 40 x b 39 x h past misschien wel heel goed in jouw interieur. Deze Nachtkastje is een in de volgende afmetingen: 48 cm hoogte, 39 cm breedte en 40 cm diepte. Lees verder voor nog meer specificaties. 

Specificaties sweeek Set van 2 nachtkastjes met twee laden, linear, l 40 x b 39 x h

KleurBruin
MateriaalUnknown
Maximaal draagvermogen per plank
Type kastNachtkastje

Meer informatie en prijs

Omschrijving sweeek Set van 2 nachtkastjes met twee laden, linear, l 40 x b 39 x h

Maak kennis met de sweeek Set van 2 nachtkastjes met twee laden uit de prachtige Linear collectie. Deze nachtkastjes voegen een vleugje elegantie en authenticiteit toe aan jouw slaapkamer. De combinatie van massief grenen passerpoten en een houten decorframe zorgt voor een perfecte match met de altijd trendy Scandinavische stijl. Deze nachtkastjes zijn niet alleen een lust voor het oog, maar bieden ook functionele opbergruimte. Met maar liefst 2 lades kun je gemakkelijk je boeken, glazen en andere accessoires netjes opbergen. Zo heb je altijd alles binnen handbereik en houd je jouw slaapkamer opgeruimd en georganiseerd. De afmetingen van deze nachtkastjes zijn l 40 x b 39 x h, waardoor ze perfect passen naast jouw bed. Of je nu een moderne, klassieke of industriële slaapkamer hebt, deze nachtkastjes passen zich moeiteloos aan elke interieurstijl aan. Creëer een sfeervolle en stijlvolle ambiance in jouw slaapkamer met de sweeek Set van 2 nachtkastjes met twee laden uit de Linear collectie.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

Kasten, je vindt ze in alle soorten en maten. In allerlei kleuren, materialen, opstellingen en open of dichte kasten. Zoveel keuze dat je door de bomen het bos niet meer ziet. En daar schiet ik te hulp! Ik verklein het aantal te onderzoeken kasten al voor jou door de slechte kasten van de goede te scheiden. Zo vindt jij zeker weten een goede kwaliteit kast.

Veelgestelde vragen over deze sweeek Set van 2 nachtkastjes met twee laden, linear, l 40 x b 39 x h

De sweeek Set van 2 nachtkastjes met twee laden, linear, l 40 x b 39 x h is een Nachtkastje en dit is een .

De sweeek Set van 2 nachtkastjes met twee laden, linear, l 40 x b 39 x h heeft de volgende afmetingen:

Breedte: 39 cm
Diepte: 40 cm
Hoogte: 48 cm

De sweeek Set van 2 nachtkastjes met twee laden, linear, l 40 x b 39 x h is gemaakt van Unknown en verkrijgbaar in de kleur Bruin. 

Het maximaal draagvermogen per plank van deze sweeek Set van 2 nachtkastjes met twee laden, linear, l 40 x b 39 x h is .