1. Kast woonkamer
  2. sweeek Speelgoedkist tobiashandgrepen aan de zijkant

Alles over sweeek Speelgoedkist tobiashandgrepen aan de zijkant

4.5/5

Deze sweeek Speelgoedkist tobiashandgrepen aan de zijkant past misschien wel heel goed in jouw interieur. Deze Dressoir is een in de volgende afmetingen: 40 cm hoogte, 80 cm breedte en 40 cm diepte. Lees verder voor nog meer specificaties. 

Specificaties sweeek Speelgoedkist tobiashandgrepen aan de zijkant

KleurWit
MateriaalUnknown
Maximaal draagvermogen per plank
Type kastDressoir

Meer informatie en prijs

Omschrijving sweeek Speelgoedkist tobiashandgrepen aan de zijkant

Deze TOBIAS speelgoedkist is niet alleen functioneel, maar ook een prachtige toevoeging aan elke kinderkamer. Met een hoogte van 40 cm en een lengte van 80 cm, biedt deze kist voldoende ruimte om allerlei speelgoed op te bergen. Van knuffels tot speelgoedautootjes en poppen, alles kan netjes worden opgeborgen in deze grenenhouten kist. De speelgoedkist is niet alleen geschikt voor het einde van het bed, maar kan ook perfect in andere kamers van het huis worden geplaatst. Of het nu in de speelkamer is of in de woonkamer, met deze kist zal het speelgoed van uw kinderen niet langer rondslingeren in uw huis. Dankzij de twee handgrepen aan de zijkanten kan de kist eenvoudig worden verplaatst, zodat u de indeling van de kamer naar wens kunt aanpassen. Met de TOBIAS speelgoedkist creëert u niet alleen een opgeruimde en georganiseerde ruimte, maar ook een stijlvolle en speelse sfeer. De kist is voorzien van sweeek's kenmerkende handgrepen aan de zijkanten, waardoor het niet alleen praktisch is, maar ook een ware eyecatcher. Geef uw kinderen de ruimte om te spelen en geniet van een opgeruimd huis met deze mooie speelgoedkist.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

Kasten, je vindt ze in alle soorten en maten. In allerlei kleuren, materialen, opstellingen en open of dichte kasten. Zoveel keuze dat je door de bomen het bos niet meer ziet. En daar schiet ik te hulp! Ik verklein het aantal te onderzoeken kasten al voor jou door de slechte kasten van de goede te scheiden. Zo vindt jij zeker weten een goede kwaliteit kast.

Veelgestelde vragen over deze sweeek Speelgoedkist tobiashandgrepen aan de zijkant

De sweeek Speelgoedkist tobiashandgrepen aan de zijkant is een Dressoir en dit is een .

De sweeek Speelgoedkist tobiashandgrepen aan de zijkant heeft de volgende afmetingen:

Breedte: 80 cm
Diepte: 40 cm
Hoogte: 40 cm

De sweeek Speelgoedkist tobiashandgrepen aan de zijkant is gemaakt van Unknown en verkrijgbaar in de kleur Wit. 

Het maximaal draagvermogen per plank van deze sweeek Speelgoedkist tobiashandgrepen aan de zijkant is .