1. Kast woonkamer
  2. tectake® CD/DVD rek staand

Alles over tectake® CD/DVD rek staand

4.5/5

Deze tectake® CD/DVD rek staand past misschien wel heel goed in jouw interieur. Deze CD en DVD-opbergsysteem is een Open kast, Met achterwand in de volgende afmetingen: 90 cm hoogte, 21 cm breedte en 16 cm diepte. Lees verder voor nog meer specificaties. 

Specificaties tectake® CD/DVD rek staand

KleurWit
MateriaalUnknown
Maximaal draagvermogen per plank
Type kastCD en DVD-opbergsysteem

Meer informatie en prijs

Omschrijving tectake® CD/DVD rek staand

Het tectake® CD/DVD rek staand is de perfecte oplossing om uw cd-collectie georganiseerd en stijlvol te houden. Met zijn eigentijdse design zal dit praktische rek zeker de aandacht trekken in uw huis. Dit mooie cd-rek is niet alleen functioneel, maar ook een echte blikvanger. Het rek is ontworpen om plaats te bieden aan meer dan 102 cd's, zodat u al uw favoriete muziek en films kunt opbergen. Dankzij de stevige constructie kunt u erop vertrouwen dat uw cd's veilig en beschermd zijn. Het staande ontwerp zorgt ervoor dat het rek gemakkelijk in elke hoek van uw huis kan worden geplaatst. Naast zijn functionaliteit en duurzaamheid, voegt dit cd-rek ook een vleugje stijl toe aan uw interieur. Het moderne ontwerp en de hoogwaardige afwerking maken dit rek een perfecte aanvulling op elke kamer. Of u het nu in de woonkamer, slaapkamer of studeerkamer plaatst, dit cd-rek zal zeker de aandacht trekken en uw interieur verfraaien. Met het tectake® CD/DVD rek staand kunt u uw cd-collectie op een praktische en stijlvolle manier organiseren. Creëer orde in uw huis en geniet van het gemak van het vinden van uw favoriete cd's en dvd's. Voeg dit mooie cd-rek toe aan uw interieur en geniet van een opgeruimde en georganiseerde ruimte.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

Kasten, je vindt ze in alle soorten en maten. In allerlei kleuren, materialen, opstellingen en open of dichte kasten. Zoveel keuze dat je door de bomen het bos niet meer ziet. En daar schiet ik te hulp! Ik verklein het aantal te onderzoeken kasten al voor jou door de slechte kasten van de goede te scheiden. Zo vindt jij zeker weten een goede kwaliteit kast.

Veelgestelde vragen over deze tectake® CD/DVD rek staand

De tectake® CD/DVD rek staand is een CD en DVD-opbergsysteem en dit is een Open kast, Met achterwand.

De tectake® CD/DVD rek staand heeft de volgende afmetingen:

Breedte: 21 cm
Diepte: 16 cm
Hoogte: 90 cm

De tectake® CD/DVD rek staand is gemaakt van Unknown en verkrijgbaar in de kleur Wit. 

Het maximaal draagvermogen per plank van deze tectake® CD/DVD rek staand is .