1. Kast gang
  2. tectake® Ladekast ladeblok met wieltjes Licht hout, eiken Sonoma 401788

Alles over tectake® Ladekast ladeblok met wieltjes Licht hout, eiken Sonoma 401788

4.5/5

Deze tectake® Ladekast ladeblok met wieltjes Licht hout, eiken Sonoma 401788 past misschien wel heel goed in jouw interieur. Deze Ladekast is een in de volgende afmetingen: 65 cm hoogte, 36 cm breedte en 40 cm diepte. Lees verder voor nog meer specificaties. 

Specificaties tectake® Ladekast ladeblok met wieltjes Licht hout, eiken Sonoma 401788

KleurBruin
MateriaalUnknown
Maximaal draagvermogen per plank
Type kastLadekast

Meer informatie en prijs

Omschrijving tectake® Ladekast ladeblok met wieltjes Licht hout, eiken Sonoma 401788

Met de tectake® Ladekast ladeblok met wieltjes in licht hout, eiken Sonoma 401788 kunnen je kinderen hun kamer op een functionele en georganiseerde manier inrichten. Deze ladekast heeft maar liefst zes lades die gemakkelijk te openen en te sluiten zijn. Hierdoor is er voldoende ruimte voor al hun schrijfspullen, schriften, speelgoed en nog veel meer. Deze ladekast is niet alleen praktisch, maar ook zeer handig in gebruik. Dankzij de vier lichtlopende wieltjes kan de kast eenvoudig naar elke gewenste locatie worden geschoven. Of het nu om een andere hoek van de kamer gaat of om een andere kamer in huis, deze ladekast biedt de flexibiliteit die je nodig hebt. Bovendien is de kast licht van gewicht, waardoor het verplaatsen ervan een fluitje van een cent is. Niet alleen de kinderen zullen blij zijn met deze ladekast, maar ook de ouders zullen ervan genieten. De ladekast is namelijk stevig gebouwd met afgeronde hoeken, waardoor het veilig is voor gebruik in de kinderkamer. Daarnaast is de kast eenvoudig te monteren en net zo gemakkelijk schoon te maken met een vochtige doek. Zo blijft de ladekast er altijd netjes en verzorgd uitzien. Kortom, de tectake® Ladekast ladeblok met wieltjes is de perfecte aanvulling voor elke kinderkamer.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

Kasten, je vindt ze in alle soorten en maten. In allerlei kleuren, materialen, opstellingen en open of dichte kasten. Zoveel keuze dat je door de bomen het bos niet meer ziet. En daar schiet ik te hulp! Ik verklein het aantal te onderzoeken kasten al voor jou door de slechte kasten van de goede te scheiden. Zo vindt jij zeker weten een goede kwaliteit kast.

Veelgestelde vragen over deze tectake® Ladekast ladeblok met wieltjes Licht hout, eiken Sonoma 401788

De tectake® Ladekast ladeblok met wieltjes Licht hout, eiken Sonoma 401788 is een Ladekast en dit is een .

De tectake® Ladekast ladeblok met wieltjes Licht hout, eiken Sonoma 401788 heeft de volgende afmetingen:

Breedte: 36 cm
Diepte: 40 cm
Hoogte: 65 cm

De tectake® Ladekast ladeblok met wieltjes Licht hout, eiken Sonoma 401788 is gemaakt van Unknown en verkrijgbaar in de kleur Bruin. 

Het maximaal draagvermogen per plank van deze tectake® Ladekast ladeblok met wieltjes Licht hout, eiken Sonoma 401788 is .