1. Kast woonkamer
  2. TV meubel dressoir TV kast -breed

Alles over TV meubel dressoir TV kast -breed

4.5/5

Deze TV meubel dressoir TV kast -breed past misschien wel heel goed in jouw interieur. Deze Tv meubel is een Deels open, deels dichte kast, Met achterwand in de volgende afmetingen: 40 cm hoogte, 120 cm breedte en 39 cm diepte. Lees verder voor nog meer specificaties. 

Specificaties TV meubel dressoir TV kast -breed

KleurZwart
MateriaalUnknown
Maximaal draagvermogen per plank
Type kastTv meubel

Meer informatie en prijs

Omschrijving TV meubel dressoir TV kast -breed

Dit TV meubel dressoir is een must-have voor elke moderne woonkamer. Met een breedte van 120 cm biedt het voldoende ruimte om al uw multimedia-apparatuur op te bergen. Het zwarte design voegt een vleugje elegantie toe aan uw interieur. Dit dressoir heeft twee opbergvakken aan de rechter- en linkerzijde, elk met openslaande deuren. Hier kunt u al uw dvd's, game consoles en andere apparatuur netjes opbergen. Het middelste gedeelte is speciaal ontworpen om uw Nintendo, Playstation en andere multimedia-apparatuur te plaatsen. Met de meegeleverde LED module kunt u de sfeer in uw woonkamer aanpassen en extra warmte creëren. Met afmetingen van 120 cm breed, 40 cm hoog en 39 cm diep past dit TV meubel dressoir perfect in elke ruimte. U ontvangt een montagehandleiding en alle benodigde montagematerialen om het dressoir eenvoudig in elkaar te zetten. Voeg dit functionele en stijlvolle meubelstuk toe aan uw interieur en geniet van een georganiseerde en sfeervolle woonkamer.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

Kasten, je vindt ze in alle soorten en maten. In allerlei kleuren, materialen, opstellingen en open of dichte kasten. Zoveel keuze dat je door de bomen het bos niet meer ziet. En daar schiet ik te hulp! Ik verklein het aantal te onderzoeken kasten al voor jou door de slechte kasten van de goede te scheiden. Zo vindt jij zeker weten een goede kwaliteit kast.

Veelgestelde vragen over deze TV meubel dressoir TV kast -breed

De TV meubel dressoir TV kast -breed is een Tv meubel en dit is een Deels open, deels dichte kast, Met achterwand.

De TV meubel dressoir TV kast -breed heeft de volgende afmetingen:

Breedte: 120 cm
Diepte: 39 cm
Hoogte: 40 cm

De TV meubel dressoir TV kast -breed is gemaakt van Unknown en verkrijgbaar in de kleur Zwart. 

Het maximaal draagvermogen per plank van deze TV meubel dressoir TV kast -breed is .