1. Kast woonkamer
  2. TV Meubel Industriële Stijl Tv Standaard met 3 Niveaus

Alles over TV Meubel Industriële Stijl Tv Standaard met 3 Niveaus

4.5/5

Deze TV Meubel Industriële Stijl Tv Standaard met 3 Niveaus past misschien wel heel goed in jouw interieur. Deze Tv meubel is een Open kast in de volgende afmetingen: 52 cm hoogte, 140 cm breedte en 40 cm diepte. Lees verder voor nog meer specificaties. 

Specificaties TV Meubel Industriële Stijl Tv Standaard met 3 Niveaus

KleurVintage Bruin
MateriaalUnknown
Maximaal draagvermogen per plank
Type kastTv meubel

Meer informatie en prijs

Omschrijving TV Meubel Industriële Stijl Tv Standaard met 3 Niveaus

Kies voor de warmte van een industrieel getint interieur en ontdek dit tv-meubel als één van de absolute kleppers. Dit meubel is niet alleen een sfeervolle toevoeging aan uw salon, maar biedt ook stabiliteit en functionaliteit. Met zijn toegankelijke vorm en extra niveaus kunt u het gebruiken als verzamelruimte voor uw favoriete decoraties of bloemstukken. Het meubel dient tevens als een handig extra tafeltje waarop u kunt genieten van een drankje terwijl u naar uw favoriete tv-programma's kijkt. Het tv-meubel is gemaakt van hoogwaardige spaanplaat en stevig metaal, waardoor het niet alleen een stoer karakter heeft, maar ook garant staat voor kwaliteit en duurzaamheid. U kunt dus met een gerust hart achterover leunen, uw beentjes strekken en urenlang genieten van uw favoriete tv-programma's. Daarnaast is het meubel eenvoudig te monteren en te onderhouden, zodat u er langdurig plezier van kunt hebben. Voeg een vleugje industriële stijl toe aan uw interieur met dit tv-meubel en creëer een gezellige en functionele ruimte waarin u optimaal kunt ontspannen en genieten.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

Kasten, je vindt ze in alle soorten en maten. In allerlei kleuren, materialen, opstellingen en open of dichte kasten. Zoveel keuze dat je door de bomen het bos niet meer ziet. En daar schiet ik te hulp! Ik verklein het aantal te onderzoeken kasten al voor jou door de slechte kasten van de goede te scheiden. Zo vindt jij zeker weten een goede kwaliteit kast.

Veelgestelde vragen over deze TV Meubel Industriële Stijl Tv Standaard met 3 Niveaus

De TV Meubel Industriële Stijl Tv Standaard met 3 Niveaus is een Tv meubel en dit is een Open kast.

De TV Meubel Industriële Stijl Tv Standaard met 3 Niveaus heeft de volgende afmetingen:

Breedte: 140 cm
Diepte: 40 cm
Hoogte: 52 cm

De TV Meubel Industriële Stijl Tv Standaard met 3 Niveaus is gemaakt van Unknown en verkrijgbaar in de kleur Vintage Bruin. 

Het maximaal draagvermogen per plank van deze TV Meubel Industriële Stijl Tv Standaard met 3 Niveaus is .