1. Kast woonkamer
  2. TV meubel kast dressoir -breed

Alles over TV meubel kast dressoir -breed

4.5/5

Deze TV meubel kast dressoir -breed past misschien wel heel goed in jouw interieur. Deze Tv meubel is een Deels open, deels dichte kast, Met achterwand in de volgende afmetingen: 35 cm hoogte, 140 cm breedte en 40 cm diepte. Lees verder voor nog meer specificaties. 

Specificaties TV meubel kast dressoir -breed

KleurWit
MateriaalUnknown
Maximaal draagvermogen per plank
Type kastTv meubel

Meer informatie en prijs

Omschrijving TV meubel kast dressoir -breed

Deze TV meubel kast dressoir is de perfecte toevoeging aan uw stijlvolle woonkamer. Met zijn praktische en functionele ontwerp biedt deze witte kast met led verlichting de ideale opslagoplossing voor uw multimedia-apparatuur. De kast is voorzien van openslaande deuren aan zowel de rechter- als de linkerkant, ideaal voor het discreet opbergen van items die u niet in het zicht wilt hebben. Het middelste gedeelte van deze kast is speciaal ontworpen om uw Nintendo, Playstation, game console, DVD blu ray speler en andere benodigde apparatuur te huisvesten. De toegevoegde LED verlichting geeft dit meubel een unieke charme en zorgt voor een warme en karakteristieke uitstraling in uw woonruimte. Natuurlijk kunt u er ook voor kiezen om de kast zonder de meegeleverde led verlichting te gebruiken. Deze TV meubel kast dressoir heeft een elegante witte kleur en heeft de afmetingen van 140 cm breed, 35 cm hoog en 40 cm diep. Het open console in het midden is voorzien van een 15 mm dikke glasplaat, waardoor uw apparatuur veilig en stijlvol geplaatst kan worden. Bij de levering ontvangt u tevens de LED verlichting, een duidelijke montagehandleiding en alle benodigde montagematerialen. Met deze prachtige kast haalt u niet alleen een functioneel meubelstuk in huis, maar ook een eyecatcher die uw woonkamer naar een hoger niveau tilt.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

Kasten, je vindt ze in alle soorten en maten. In allerlei kleuren, materialen, opstellingen en open of dichte kasten. Zoveel keuze dat je door de bomen het bos niet meer ziet. En daar schiet ik te hulp! Ik verklein het aantal te onderzoeken kasten al voor jou door de slechte kasten van de goede te scheiden. Zo vindt jij zeker weten een goede kwaliteit kast.

Veelgestelde vragen over deze TV meubel kast dressoir -breed

De TV meubel kast dressoir -breed is een Tv meubel en dit is een Deels open, deels dichte kast, Met achterwand.

De TV meubel kast dressoir -breed heeft de volgende afmetingen:

Breedte: 140 cm
Diepte: 40 cm
Hoogte: 35 cm

De TV meubel kast dressoir -breed is gemaakt van Unknown en verkrijgbaar in de kleur Wit. 

Het maximaal draagvermogen per plank van deze TV meubel kast dressoir -breed is .