1. Kast woonkamer
  2. TV meubel kast modern dressoir louvre schuifdeuren -breed

Alles over TV meubel kast modern dressoir louvre schuifdeuren -breed

4.5/5

Deze TV meubel kast modern dressoir louvre schuifdeuren -breed past misschien wel heel goed in jouw interieur. Deze Tv meubel is een Deels open, deels dichte kast, Met achterwand in de volgende afmetingen: 36 cm hoogte, 135 cm breedte en 34 cm diepte. Lees verder voor nog meer specificaties. 

Specificaties TV meubel kast modern dressoir louvre schuifdeuren -breed

KleurDonkerbruin
MateriaalUnknown
Maximaal draagvermogen per plank
Type kastTv meubel

Meer informatie en prijs

Omschrijving TV meubel kast modern dressoir louvre schuifdeuren -breed

Een moderne en stijlvolle donkerbruine tv-audio-dressoirkast van 135 cm breed met een schuifdeur in louvre-stijl, waardoor u uw audioapparatuur eenvoudig in het zicht kunt plaatsen of juist kunt verbergen. Dit tv-meubel is perfect geschikt voor televisies tot ongeveer 65 inch en biedt voldoende ruimte voor het opbergen van uw home cinema set, PlayStation, Nintendo game set-up, HIFI-set of zelfs uw beamer, DVD-speler en CD-speler. De kabels kunnen netjes aan de achterkant van dit tv-meubel worden weggewerkt dankzij de handige kabeldoorvoer. De afmetingen van dit dressoir zijn 135 cm breed, 34 cm diep en 36 cm hoog. De kleur van het meubel is donkerbruin. Het wordt geleverd in delen, inclusief een montagehandleiding en montagemateriaal. Dit tv-meubel is niet alleen functioneel, maar voegt ook een vleugje moderne stijl toe aan uw interieur. De donkerbruine kleur zorgt voor een warme en elegante uitstraling. Dankzij het slimme ontwerp met louvre schuifdeuren kunt u uw audioapparatuur gemakkelijk bedienen zonder dat deze altijd in het zicht hoeft te staan. Dit zorgt voor een opgeruimd en georganiseerd uiterlijk in uw woonkamer. Met een breedte van 135 cm biedt dit dressoir voldoende ruimte voor al uw entertainmentapparatuur en accessoires. Bovendien kunnen de kabels netjes worden weggewerkt.

Darrell
Darrell

Expert

Kasten, je vindt ze in alle soorten en maten. In allerlei kleuren, materialen, opstellingen en open of dichte kasten. Zoveel keuze dat je door de bomen het bos niet meer ziet. En daar schiet ik te hulp! Ik verklein het aantal te onderzoeken kasten al voor jou door de slechte kasten van de goede te scheiden. Zo vindt jij zeker weten een goede kwaliteit kast.

Veelgestelde vragen over deze TV meubel kast modern dressoir louvre schuifdeuren -breed

De TV meubel kast modern dressoir louvre schuifdeuren -breed is een Tv meubel en dit is een Deels open, deels dichte kast, Met achterwand.

De TV meubel kast modern dressoir louvre schuifdeuren -breed heeft de volgende afmetingen:

Breedte: 135 cm
Diepte: 34 cm
Hoogte: 36 cm

De TV meubel kast modern dressoir louvre schuifdeuren -breed is gemaakt van Unknown en verkrijgbaar in de kleur Donkerbruin. 

Het maximaal draagvermogen per plank van deze TV meubel kast modern dressoir louvre schuifdeuren -breed is .