1. Kast woonkamer
  2. Tv meubel kast Stoer dressoir industrieel -breed

Alles over Tv meubel kast Stoer dressoir industrieel -breed

4.5/5

Deze Tv meubel kast Stoer dressoir industrieel -breed past misschien wel heel goed in jouw interieur. Deze Tv meubel is een Open kast in de volgende afmetingen: 45 cm hoogte, 120 cm breedte en 40 cm diepte. Lees verder voor nog meer specificaties. 

Specificaties Tv meubel kast Stoer dressoir industrieel -breed

KleurZwart
MateriaalUnknown
Maximaal draagvermogen per plank
Type kastTv meubel

Meer informatie en prijs

Omschrijving Tv meubel kast Stoer dressoir industrieel -breed

Met de tv meubel kast Stoer dressoir industrieel - breed haal je een stukje industriële stijl in huis. Deze tv meubel heeft een stoer zwart metalen frame en is uitgevoerd in een strak design. De kast beschikt over 3 zwarte legplanken, waardoor er genoeg ruimte is om al je media-apparatuur zoals de Playstation, Nintendo game console of andere apparaten te plaatsen. Deze zwarte dressoir is niet alleen geschikt voor de woonkamer, maar ook voor de slaapkamer, eetkamer, kantoor of ontvangstruimte. Met een breedte van 120 cm, een hoogte van 45 cm en een diepte van 40 cm is deze tv kast een perfecte aanvulling op elk interieur. Bij de levering van deze tv meubel krijg je niet alleen een montage instructie, maar ook alle benodigde montage materialen. Zo kun je eenvoudig en snel genieten van dit prachtige meubelstuk. Kortom, met de tv meubel kast Stoer dressoir industrieel - breed haal je niet alleen een functioneel meubelstuk in huis, maar ook een stukje stoere industriële stijl.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

Kasten, je vindt ze in alle soorten en maten. In allerlei kleuren, materialen, opstellingen en open of dichte kasten. Zoveel keuze dat je door de bomen het bos niet meer ziet. En daar schiet ik te hulp! Ik verklein het aantal te onderzoeken kasten al voor jou door de slechte kasten van de goede te scheiden. Zo vindt jij zeker weten een goede kwaliteit kast.

Veelgestelde vragen over deze Tv meubel kast Stoer dressoir industrieel -breed

De Tv meubel kast Stoer dressoir industrieel -breed is een Tv meubel en dit is een Open kast.

De Tv meubel kast Stoer dressoir industrieel -breed heeft de volgende afmetingen:

Breedte: 120 cm
Diepte: 40 cm
Hoogte: 45 cm

De Tv meubel kast Stoer dressoir industrieel -breed is gemaakt van Unknown en verkrijgbaar in de kleur Zwart. 

Het maximaal draagvermogen per plank van deze Tv meubel kast Stoer dressoir industrieel -breed is .