1. Kast woonkamer
  2. TV Meubel Retro Stijl- Walnoot Afwerkingen Handgrepen

Alles over TV Meubel Retro Stijl- Walnoot Afwerkingen Handgrepen

4.5/5

Deze TV Meubel Retro Stijl- Walnoot Afwerkingen Handgrepen past misschien wel heel goed in jouw interieur. Deze Tv meubel is een Deels open, deels dichte kast, Met achterwand in de volgende afmetingen: 48.60 cm hoogte, 180 cm breedte en 35 cm diepte. Lees verder voor nog meer specificaties. 

Specificaties TV Meubel Retro Stijl- Walnoot Afwerkingen Handgrepen

KleurBruin | donkerbruin
MateriaalUnknown
Maximaal draagvermogen per plank0 kg
Type kastTv meubel

Meer informatie en prijs

Omschrijving TV Meubel Retro Stijl- Walnoot Afwerkingen Handgrepen

Geef je woonkamer een unieke en stijlvolle uitstraling met dit prachtige TV meubel in retro stijl. Met een indrukwekkende lengte van 180 cm wordt dit meubel het middelpunt van je woonkamer. Het warme walnootkleurige hout zorgt voor een gezellige en huiselijke sfeer, terwijl de strakke lijnen en moderne afwerking een vleugje eigentijdse elegantie toevoegen. Het TV meubel is voorzien van zilveren handgrepen die niet alleen functioneel zijn, maar ook een vleugje luxe en stijlvolle charme bieden. De handgrepen vormen een mooi contrast met de warme houtkleur en geven het meubel een verfijnde uitstraling. Met voldoende opbergruimte biedt dit meubel plaats aan je televisie, media-apparatuur en andere benodigdheden. Geen draden en kabels meer die in het zicht liggen, want dit meubel is ontworpen om alles netjes en georganiseerd te houden. Met dit TV meubel in retro stijl haal je niet alleen een functioneel meubelstuk in huis, maar ook een pronkstuk dat je interieur naar een hoger niveau tilt. Creëer een gezellige en trendy woonkamer met dit meubel dat de perfecte mix is van vintage charme en moderne elegantie. Voeg een vleugje chique toe aan je interieur en geniet van de ruimte en het comfort dat dit meubel biedt.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

Kasten, je vindt ze in alle soorten en maten. In allerlei kleuren, materialen, opstellingen en open of dichte kasten. Zoveel keuze dat je door de bomen het bos niet meer ziet. En daar schiet ik te hulp! Ik verklein het aantal te onderzoeken kasten al voor jou door de slechte kasten van de goede te scheiden. Zo vindt jij zeker weten een goede kwaliteit kast.

Veelgestelde vragen over deze TV Meubel Retro Stijl- Walnoot Afwerkingen Handgrepen

De TV Meubel Retro Stijl- Walnoot Afwerkingen Handgrepen is een Tv meubel en dit is een Deels open, deels dichte kast, Met achterwand.

De TV Meubel Retro Stijl- Walnoot Afwerkingen Handgrepen heeft de volgende afmetingen:

Breedte: 180 cm
Diepte: 35 cm
Hoogte: 48.60 cm

De TV Meubel Retro Stijl- Walnoot Afwerkingen Handgrepen is gemaakt van Unknown en verkrijgbaar in de kleur Bruin | donkerbruin. 

Het maximaal draagvermogen per plank van deze TV Meubel Retro Stijl- Walnoot Afwerkingen Handgrepen is 0 kg.