1. Kast woonkamer
  2. Tv meubel Televisie Kast James mangohout en metaal

Alles over Tv meubel Televisie Kast James mangohout en metaal

4.5/5

Deze Tv meubel Televisie Kast James mangohout en metaal past misschien wel heel goed in jouw interieur. Deze Tv meubel is een Deels open, deels dichte kast, Met achterwand in de volgende afmetingen: 55 cm hoogte, 200 cm breedte en 45 cm diepte. Lees verder voor nog meer specificaties. 

Specificaties Tv meubel Televisie Kast James mangohout en metaal

KleurBruin
MateriaalUnknown
Maximaal draagvermogen per plank
Type kastTv meubel

Meer informatie en prijs

Omschrijving Tv meubel Televisie Kast James mangohout en metaal

Dit tv meubel uit onze James serie is een prachtige toevoeging aan jouw interieur. Met zijn twee deuren, een open vak en twee lades biedt dit meubel voldoende opbergruimte voor al jouw media-apparatuur en accessoires. Je kunt je televisie moeiteloos op het open vak plaatsen, terwijl je achter de deuren en in de lades al je favoriete films en series kunt bewaren. Het tv meubel is gemaakt van hoogwaardig massief mangohout en metaal, waardoor het niet alleen duurzaam is, maar ook een rustieke en industriële uitstraling heeft. Het mangohout is behandeld met een beschermlaag, waardoor het meubel langer mooi blijft en beschermd is tegen krassen en vlekken. Het frame en de handgrepen zijn prachtig afgewerkt met een zwarte lak, wat zorgt voor een stoer contrast met het warme hout. Met zijn unieke ontwerp en hoogwaardige materialen is dit tv meubel een echte eyecatcher in jouw woonkamer. Creëer een gezellige en stijlvolle sfeer met dit prachtige meubelstuk en geniet van al je favoriete films en series in stijl.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

Kasten, je vindt ze in alle soorten en maten. In allerlei kleuren, materialen, opstellingen en open of dichte kasten. Zoveel keuze dat je door de bomen het bos niet meer ziet. En daar schiet ik te hulp! Ik verklein het aantal te onderzoeken kasten al voor jou door de slechte kasten van de goede te scheiden. Zo vindt jij zeker weten een goede kwaliteit kast.

Veelgestelde vragen over deze Tv meubel Televisie Kast James mangohout en metaal

De Tv meubel Televisie Kast James mangohout en metaal is een Tv meubel en dit is een Deels open, deels dichte kast, Met achterwand.

De Tv meubel Televisie Kast James mangohout en metaal heeft de volgende afmetingen:

Breedte: 200 cm
Diepte: 45 cm
Hoogte: 55 cm

De Tv meubel Televisie Kast James mangohout en metaal is gemaakt van Unknown en verkrijgbaar in de kleur Bruin. 

Het maximaal draagvermogen per plank van deze Tv meubel Televisie Kast James mangohout en metaal is .