1. Kast slaapkamer
  2. Tvilum Spell Kledingkast 175.4 cm- 3 deuren, 3 lades

Alles over Tvilum Spell Kledingkast 175.4 cm- 3 deuren, 3 lades

4.5/5

Deze Tvilum Spell Kledingkast 175.4 cm- 3 deuren, 3 lades past misschien wel heel goed in jouw interieur. Deze Kledingkast is een Dichte kast in de volgende afmetingen: 175 cm hoogte, 116 cm breedte en 49 cm diepte. Lees verder voor nog meer specificaties. 

Specificaties Tvilum Spell Kledingkast 175.4 cm- 3 deuren, 3 lades

KleurWit.
MateriaalUnknown
Maximaal draagvermogen per plank
Type kastKledingkast

Meer informatie en prijs

Omschrijving Tvilum Spell Kledingkast 175.4 cm- 3 deuren, 3 lades

Tvilum Spell Kledingkast 175.4 cm- 3 deuren, 3 lades is een prachtige toevoeging aan je slaapkamer. Deze witte kledingkast biedt niet alleen voldoende opbergruimte voor al je kleding en accessoires, maar voegt ook een vleugje stijl toe aan je interieur. Met drie deuren en drie lades is er genoeg ruimte om al je outfits netjes georganiseerd te houden. Deze kledingkast is gemaakt van hoogwaardige materialen en biedt een aangenaam comfort. Het stijlvolle en mooie design maakt het een echte blikvanger in elke kamer. Bovendien is dit meubelstuk verkrijgbaar tegen zeer aantrekkelijke prijzen, zodat je zonder zorgen je slaapkamer kunt opknappen. Met de Tvilum Spell Kledingkast kun je je eigen persoonlijke stijl creëren. Combineer het met kleinmeubels of voeg een paar mooie woonaccessoires toe om je slaapkamer helemaal af te maken. Hier vind je de nieuwste woontrends, zoals je ze in tijdschriften en magazines ziet. Ontdek unieke, praktische en comfortabele meubels met elk hun eigen prachtige en aparte design.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

Kasten, je vindt ze in alle soorten en maten. In allerlei kleuren, materialen, opstellingen en open of dichte kasten. Zoveel keuze dat je door de bomen het bos niet meer ziet. En daar schiet ik te hulp! Ik verklein het aantal te onderzoeken kasten al voor jou door de slechte kasten van de goede te scheiden. Zo vindt jij zeker weten een goede kwaliteit kast.

Veelgestelde vragen over deze Tvilum Spell Kledingkast 175.4 cm- 3 deuren, 3 lades

De Tvilum Spell Kledingkast 175.4 cm- 3 deuren, 3 lades is een Kledingkast en dit is een Dichte kast.

De Tvilum Spell Kledingkast 175.4 cm- 3 deuren, 3 lades heeft de volgende afmetingen:

Breedte: 116 cm
Diepte: 49 cm
Hoogte: 175 cm

De Tvilum Spell Kledingkast 175.4 cm- 3 deuren, 3 lades is gemaakt van Unknown en verkrijgbaar in de kleur Wit.. 

Het maximaal draagvermogen per plank van deze Tvilum Spell Kledingkast 175.4 cm- 3 deuren, 3 lades is .