1. Kast woonkamer
  2. Vakkenkast boekenkast wandkast gestapeld kubus -hoog

Alles over Vakkenkast boekenkast wandkast gestapeld kubus -hoog

4.5/5

Deze Vakkenkast boekenkast wandkast gestapeld kubus -hoog past misschien wel heel goed in jouw interieur. Deze Vakkenkast is een Open kast in de volgende afmetingen: 185 cm hoogte, 70 cm breedte en 30 cm diepte. Lees verder voor nog meer specificaties. 

Specificaties Vakkenkast boekenkast wandkast gestapeld kubus -hoog

KleurWit
MateriaalUnknown
Maximaal draagvermogen per plank
Type kastVakkenkast

Meer informatie en prijs

Omschrijving Vakkenkast boekenkast wandkast gestapeld kubus -hoog

Deze veelzijdige witte wandkast, ook wel bekend als een vakkenkast of boekenkast, is een unieke toevoeging aan je interieur. Met zijn gestapelde kubusvorm biedt deze kast eindeloze mogelijkheden. Dankzij het speelse design kun je de vakindeling op een creatieve manier aanpassen en zo je eigen unieke woonstijl creëren. Deze open boekenkast zal een prachtige en opvallende verschijning zijn in je huis! Deze wandkast biedt voldoende ruimte om verschillende items op te bergen of tentoon te stellen. Of je nu boeken, LP's, woonaccessoires of andere items wilt opbergen, deze kast is multifunctioneel en geschikt voor verschillende doeleinden. Met een breedte van 70 cm, een diepte van 30 cm en een hoogte van 185 cm, biedt deze kast genoeg ruimte om al je spullen georganiseerd te houden. Daarnaast is deze kast ook verkrijgbaar in de kleuren zwart en bruin vintage. Bij de levering van deze kast ontvang je een montage-instructie en alle benodigde montage materialen. Zo kun je eenvoudig en snel genieten van deze prachtige wandkast. Voeg een vleugje stijl en functionaliteit toe aan je interieur met deze veelzijdige vakkenkast!

Picture of Darrell
Darrell

Expert

Kasten, je vindt ze in alle soorten en maten. In allerlei kleuren, materialen, opstellingen en open of dichte kasten. Zoveel keuze dat je door de bomen het bos niet meer ziet. En daar schiet ik te hulp! Ik verklein het aantal te onderzoeken kasten al voor jou door de slechte kasten van de goede te scheiden. Zo vindt jij zeker weten een goede kwaliteit kast.

Veelgestelde vragen over deze Vakkenkast boekenkast wandkast gestapeld kubus -hoog

De Vakkenkast boekenkast wandkast gestapeld kubus -hoog is een Vakkenkast en dit is een Open kast.

De Vakkenkast boekenkast wandkast gestapeld kubus -hoog heeft de volgende afmetingen:

Breedte: 70 cm
Diepte: 30 cm
Hoogte: 185 cm

De Vakkenkast boekenkast wandkast gestapeld kubus -hoog is gemaakt van Unknown en verkrijgbaar in de kleur Wit. 

Het maximaal draagvermogen per plank van deze Vakkenkast boekenkast wandkast gestapeld kubus -hoog is .