1. Kast woonkamer
  2. Vakkenkast Vakkie 6 open vakken opbergkast boekenkast wandkast

Alles over Vakkenkast Vakkie 6 open vakken opbergkast boekenkast wandkast

4.5/5

Deze Vakkenkast Vakkie 6 open vakken opbergkast boekenkast wandkast past misschien wel heel goed in jouw interieur. Deze Vakkenkast is een Open kast in de volgende afmetingen: 97.50 cm hoogte, 65.50 cm breedte en 33 cm diepte. Lees verder voor nog meer specificaties. 

Specificaties Vakkenkast Vakkie 6 open vakken opbergkast boekenkast wandkast

KleurZwart
MateriaalUnknown
Maximaal draagvermogen per plank
Type kastVakkenkast

Meer informatie en prijs

Omschrijving Vakkenkast Vakkie 6 open vakken opbergkast boekenkast wandkast

De Vakkenkast Vakkie is een veelzijdige en functionele opbergkast met 6 ruime vakken. Deze stevige zwarte kast is perfect voor het organiseren en tentoonstellen van verzamelingen, boeken en andere woonaccessoires. Met zijn open vakken en legplanken biedt deze wandkast voldoende ruimte om al uw favoriete items te laten zien. Deze opbergkast is niet alleen geschikt voor de woonkamer, maar kan ook worden gebruikt in uw kantoor, werkkamer of slaapkamer. De levering van de Vakkenkast Vakkie is inclusief montagehandleiding en montagemateriaal, zodat u het meubel gemakkelijk in elkaar kunt zetten. Let op: de buitenmaten van de kast zijn 97,5 cm hoog, 65,5 cm breed en 33 cm diep. De elegante zwarte kleur past perfect bij elk interieur en voegt een vleugje stijl toe aan elke ruimte.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

Kasten, je vindt ze in alle soorten en maten. In allerlei kleuren, materialen, opstellingen en open of dichte kasten. Zoveel keuze dat je door de bomen het bos niet meer ziet. En daar schiet ik te hulp! Ik verklein het aantal te onderzoeken kasten al voor jou door de slechte kasten van de goede te scheiden. Zo vindt jij zeker weten een goede kwaliteit kast.

Veelgestelde vragen over deze Vakkenkast Vakkie 6 open vakken opbergkast boekenkast wandkast

De Vakkenkast Vakkie 6 open vakken opbergkast boekenkast wandkast is een Vakkenkast en dit is een Open kast.

De Vakkenkast Vakkie 6 open vakken opbergkast boekenkast wandkast heeft de volgende afmetingen:

Breedte: 65.50 cm
Diepte: 33 cm
Hoogte: 97.50 cm

De Vakkenkast Vakkie 6 open vakken opbergkast boekenkast wandkast is gemaakt van Unknown en verkrijgbaar in de kleur Zwart. 

Het maximaal draagvermogen per plank van deze Vakkenkast Vakkie 6 open vakken opbergkast boekenkast wandkast is .