1. Kast woonkamer
  2. VASAGLE dressoir, zijkast, keukenkast met open rekken, halkast, ladekast met lamellendeuren, woonkamer, eetkamer

Alles over VASAGLE dressoir, zijkast, keukenkast met open rekken, halkast, ladekast met lamellendeuren, woonkamer, eetkamer

4.5/5

Deze VASAGLE dressoir, zijkast, keukenkast met open rekken, halkast, ladekast met lamellendeuren, woonkamer, eetkamer past misschien wel heel goed in jouw interieur. Deze Dressoir is een Deels open, deels dichte kast, Met achterwand in de volgende afmetingen: 80 cm hoogte, 35 cm breedte en 100 cm diepte. Lees verder voor nog meer specificaties. 

Specificaties VASAGLE dressoir, zijkast, keukenkast met open rekken, halkast, ladekast met lamellendeuren, woonkamer, eetkamer

KleurHazelnootbruin + Zwart | Vintage bruin + Zwart | Greige + Zwart
MateriaalUnknown
Maximaal draagvermogen per plank10 kg
Type kastDressoir

Meer informatie en prijs

Omschrijving VASAGLE dressoir, zijkast, keukenkast met open rekken, halkast, ladekast met lamellendeuren, woonkamer, eetkamer

OVERAL BETOVEREND: De industriële designaccenten en vintage tinten van dit dressoir zorgen voor een warme en uitnodigende uitstraling. Het past perfect in uw gang, eetkamer, woonkamer of andere ruimtes. RUIMTE VOOR ALLES: Met zijn royale opbergruimte, waaronder 1 grote open kast, 2 open vakken en 2 verstelbare schappen verborgen achter de klassieke lamellendeuren, biedt dit dressoir voldoende ruimte voor decoratie, keukengerei en andere spullen. ZO EENVOUDIG ALS EEN PIZZA BAKKEN: De dagen waarin het uren duurde om een meubelstuk in elkaar te zetten zijn voorbij. Dankzij de makkelijk te begrijpen instructies en genummerde onderdelen is deze keukenkast klaar in uw keuken voordat u de pizza uit de oven moet halen. STABIEL EN WATERPAS: Wie houdt er nu van wiebelige kasten? Breng stabiliteit in uw leven met deze gangkast met verstelbare poten die kleine oneffenheden compenseren. WAT U KRIJGT: Een charmante zijkast uit onze LOWELL collectie, met 2 verstelbare legborden aan de binnenkant, 1 royale opbergruimte, 1 groot open legbord, 2 open vakken, verstelbare poten en een accessoirepakket om de montage te vereenvoudigen.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

Kasten, je vindt ze in alle soorten en maten. In allerlei kleuren, materialen, opstellingen en open of dichte kasten. Zoveel keuze dat je door de bomen het bos niet meer ziet. En daar schiet ik te hulp! Ik verklein het aantal te onderzoeken kasten al voor jou door de slechte kasten van de goede te scheiden. Zo vindt jij zeker weten een goede kwaliteit kast.

Veelgestelde vragen over deze VASAGLE dressoir, zijkast, keukenkast met open rekken, halkast, ladekast met lamellendeuren, woonkamer, eetkamer

De VASAGLE dressoir, zijkast, keukenkast met open rekken, halkast, ladekast met lamellendeuren, woonkamer, eetkamer is een Dressoir en dit is een Deels open, deels dichte kast, Met achterwand.

De VASAGLE dressoir, zijkast, keukenkast met open rekken, halkast, ladekast met lamellendeuren, woonkamer, eetkamer heeft de volgende afmetingen:

Breedte: 35 cm
Diepte: 100 cm
Hoogte: 80 cm

De VASAGLE dressoir, zijkast, keukenkast met open rekken, halkast, ladekast met lamellendeuren, woonkamer, eetkamer is gemaakt van Unknown en verkrijgbaar in de kleur Hazelnootbruin + Zwart | Vintage bruin + Zwart | Greige + Zwart. 

Het maximaal draagvermogen per plank van deze VASAGLE dressoir, zijkast, keukenkast met open rekken, halkast, ladekast met lamellendeuren, woonkamer, eetkamer is 10 kg.