1. Kast woonkamer
  2. VASAGLE Sideboard, keukenkastje, opbergkastje, met 2 schuifdeuren, verstelbare plank, industrieel, voor

Alles over VASAGLE Sideboard, keukenkastje, opbergkastje, met 2 schuifdeuren, verstelbare plank, industrieel, voor

4.5/5

Deze VASAGLE Sideboard, keukenkastje, opbergkastje, met 2 schuifdeuren, verstelbare plank, industrieel, voor past misschien wel heel goed in jouw interieur. Deze Deels open, deels dichte kast, Met achterwand is een 30 cm in de volgende afmetingen: hoogte, 100 cm breedte en 100 cm diepte. Lees verder voor nog meer specificaties. 

Specificaties VASAGLE Sideboard, keukenkastje, opbergkastje, met 2 schuifdeuren, verstelbare plank, industrieel, voor

KleurGrijs + Zwart
MateriaalUnknown
Maximaal draagvermogen per plank15 kg
Type kastDeels open, deels dichte kast, Met achterwand

Meer informatie en prijs

Omschrijving VASAGLE Sideboard, keukenkastje, opbergkastje, met 2 schuifdeuren, verstelbare plank, industrieel, voor

Stijlvol en praktisch: het VASAGLE Sideboard is gemaakt van rustiek spaanplaat, met stijlvol traliewerk en rustieke schuurdeuren die zorgen voor een aangename sfeer. Met dit meubelstuk heb je nu nog een reden om je vrienden thuis uit te nodigen voor een heerlijk diner. Het dressoir biedt diverse handige functies, zoals een bovenkant waarop je je magnetron en broodrooster kunt plaatsen, en een open klembord waarop je je servies kunt neerzetten. Bovendien heeft het sideboard twee schuifdeuren waarmee je gemakkelijk toegang hebt tot het bestek, serviesgoed en glazen die op de verstelbare plank zijn geplaatst. Het is tijd om te genieten van je maaltijd! Deze kast is niet alleen stijlvol, maar ook stabiel en betrouwbaar. Ondanks zijn goede looks en hoge functionaliteit, is de kast zeer veerkrachtig dankzij het stevige stalen frame en de hoogwaardige spaanplaat. Je kunt er zonder zorgen je koffiezetapparaat, mixer en vaatwerk in opbergen. Bovendien is het monteren van dit dressoir een fluitje van een cent. De duidelijk gelabelde onderdelen en gedetailleerde instructies zorgen ervoor dat je de kast in een handomdraai kunt opzetten, zodat je niet uren hoeft te verspillen voordat het etenstijd is. En alsof dat nog niet genoeg is, is dit sideboard ook nog eens veelzijdig in gebruik. Je kunt het gebru.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

Kasten, je vindt ze in alle soorten en maten. In allerlei kleuren, materialen, opstellingen en open of dichte kasten. Zoveel keuze dat je door de bomen het bos niet meer ziet. En daar schiet ik te hulp! Ik verklein het aantal te onderzoeken kasten al voor jou door de slechte kasten van de goede te scheiden. Zo vindt jij zeker weten een goede kwaliteit kast.

Veelgestelde vragen over deze VASAGLE Sideboard, keukenkastje, opbergkastje, met 2 schuifdeuren, verstelbare plank, industrieel, voor

De VASAGLE Sideboard, keukenkastje, opbergkastje, met 2 schuifdeuren, verstelbare plank, industrieel, voor is een Deels open, deels dichte kast, Met achterwand en dit is een 30 cm.

De VASAGLE Sideboard, keukenkastje, opbergkastje, met 2 schuifdeuren, verstelbare plank, industrieel, voor heeft de volgende afmetingen:

Breedte: 100 cm
Diepte: 100 cm
Hoogte:

De VASAGLE Sideboard, keukenkastje, opbergkastje, met 2 schuifdeuren, verstelbare plank, industrieel, voor is gemaakt van Unknown en verkrijgbaar in de kleur Grijs + Zwart. 

Het maximaal draagvermogen per plank van deze VASAGLE Sideboard, keukenkastje, opbergkastje, met 2 schuifdeuren, verstelbare plank, industrieel, voor is 15 kg.