1. Kast woonkamer
  2. vidaXL-Tv-meubel-90x30x40-cm-massief-mangohout

Alles over vidaXL-Tv-meubel-90x30x40-cm-massief-mangohout

4.5/5

Deze vidaXL-Tv-meubel-90x30x40-cm-massief-mangohout past misschien wel heel goed in jouw interieur. Deze Tv meubel is een Deels open, deels dichte kast, Met achterwand in de volgende afmetingen: 40 cm hoogte, 90 cm breedte en 30 cm diepte. Lees verder voor nog meer specificaties. 

Specificaties vidaXL-Tv-meubel-90x30x40-cm-massief-mangohout

KleurBruin
MateriaalUnknown
Maximaal draagvermogen per plank
Type kastTv meubel

Meer informatie en prijs

Omschrijving vidaXL-Tv-meubel-90x30x40-cm-massief-mangohout

Het vidaXL-Tv-meubel-90x30x40-cm-massief-mangohout is een prachtig meubelstuk dat gemaakt is van duurzaam massief mangohout. Dit hardhout staat bekend om zijn sterke eigenschappen en dichte houtnerven. Hierdoor kan het meubelstuk niet alleen veel gewicht dragen, maar is het ook bestand tegen slijtage. Wat dit tv-meubel echt uniek maakt, is het feit dat het volledig met de hand is gemaakt. Het vakmanschap en de aandacht voor detail zijn duidelijk zichtbaar in het ontwerp. Elk meubel heeft zijn eigen karakteristieke houtnerven, waardoor geen twee exemplaren exact hetzelfde zijn. Dit maakt het meubelstuk niet alleen functioneel, maar ook een prachtig kunstwerk dat een statement zal maken in elke kamer. Het tv-meubel heeft een ruime kast met 2 deuren, waardoor er voldoende opbergruimte is voor al je multimedia-apparaten, boeken en andere spullen. De deuren zijn stevig en gemakkelijk te openen en sluiten. Dit dressoir is niet alleen functioneel, maar ook een stijlvolle toevoeging aan je interieur. Met zijn afmetingen van 90x30x40 cm past het perfect in elke ruimte en kan het meubelstuk gemakkelijk worden gecombineerd met andere meubels. Kortom, het vidaXL-Tv-meubel-90x30x40-cm-massief-mangohout is een must-have voor liefhebbers van duurzaamheid, stijl en vak.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

Kasten, je vindt ze in alle soorten en maten. In allerlei kleuren, materialen, opstellingen en open of dichte kasten. Zoveel keuze dat je door de bomen het bos niet meer ziet. En daar schiet ik te hulp! Ik verklein het aantal te onderzoeken kasten al voor jou door de slechte kasten van de goede te scheiden. Zo vindt jij zeker weten een goede kwaliteit kast.

Veelgestelde vragen over deze vidaXL-Tv-meubel-90x30x40-cm-massief-mangohout

De vidaXL-Tv-meubel-90x30x40-cm-massief-mangohout is een Tv meubel en dit is een Deels open, deels dichte kast, Met achterwand.

De vidaXL-Tv-meubel-90x30x40-cm-massief-mangohout heeft de volgende afmetingen:

Breedte: 90 cm
Diepte: 30 cm
Hoogte: 40 cm

De vidaXL-Tv-meubel-90x30x40-cm-massief-mangohout is gemaakt van Unknown en verkrijgbaar in de kleur Bruin. 

Het maximaal draagvermogen per plank van deze vidaXL-Tv-meubel-90x30x40-cm-massief-mangohout is .