1. Kast woonkamer
  2. Vitrinekast Fauske 101

Alles over Vitrinekast Fauske 101

4.5/5

Deze Vitrinekast Fauske 101 past misschien wel heel goed in jouw interieur. Deze Vitrinekast is een in de volgende afmetingen: 101.50 cm hoogte, 80 cm breedte en 40 cm diepte. Lees verder voor nog meer specificaties. 

Specificaties Vitrinekast Fauske 101

KleurZwart
MateriaalUnknown
Maximaal draagvermogen per plank
Type kastVitrinekast

Meer informatie en prijs

Omschrijving Vitrinekast Fauske 101

Met de prachtige Vitrinekast Fauske 101 voeg je stijl en functionaliteit toe aan je woonruimte. Deze kast is niet alleen een blikvanger, maar ook een handige opbergoplossing. De kast is voorzien van twee decoratieve deuren van fijn gaasmetaal, waardoor je je favoriete items kunt tentoonstellen terwijl ze veilig worden bewaard. De Vitrinekast Fauske 101 heeft twee ruime planken, waardoor je voldoende ruimte hebt om je collecties, boeken of andere waardevolle spullen tentoon te stellen. De kast is gemaakt van hoogwaardig materiaal en heeft een tijdloos design dat moeiteloos past bij verschillende interieurstijlen. De donkere kleur voegt een vleugje elegantie toe aan elke ruimte. Of je nu een minimalistische inrichting hebt of een meer klassiek interieur, de Vitrinekast Fauske 101 zal zeker de aandacht trekken en je woonruimte verfraaien. Creëer een gezellige sfeer en geef je favoriete bezittingen een prominente plek met deze prachtige vitrinekast.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

Kasten, je vindt ze in alle soorten en maten. In allerlei kleuren, materialen, opstellingen en open of dichte kasten. Zoveel keuze dat je door de bomen het bos niet meer ziet. En daar schiet ik te hulp! Ik verklein het aantal te onderzoeken kasten al voor jou door de slechte kasten van de goede te scheiden. Zo vindt jij zeker weten een goede kwaliteit kast.

Veelgestelde vragen over deze Vitrinekast Fauske 101

De Vitrinekast Fauske 101 is een Vitrinekast en dit is een .

De Vitrinekast Fauske 101 heeft de volgende afmetingen:

Breedte: 80 cm
Diepte: 40 cm
Hoogte: 101.50 cm

De Vitrinekast Fauske 101 is gemaakt van Unknown en verkrijgbaar in de kleur Zwart. 

Het maximaal draagvermogen per plank van deze Vitrinekast Fauske 101 is .