1. Kast woonkamer
  2. Vitrinekastje staande hangende wandvitrine glasplankenbreed x 4.5 diep schuifdeuren

Alles over Vitrinekastje staande hangende wandvitrine glasplankenbreed x 4.5 diep schuifdeuren

4.5/5

Deze Vitrinekastje staande hangende wandvitrine glasplankenbreed x 4.5 diep schuifdeuren past misschien wel heel goed in jouw interieur. Deze Vitrinekast is een Dichte kast in de volgende afmetingen: 40 cm hoogte, 50 cm breedte en 7 cm diepte. Lees verder voor nog meer specificaties. 

Specificaties Vitrinekastje staande hangende wandvitrine glasplankenbreed x 4.5 diep schuifdeuren

KleurWit
MateriaalUnknown
Maximaal draagvermogen per plank
Type kastVitrinekast

Meer informatie en prijs

Omschrijving Vitrinekastje staande hangende wandvitrine glasplankenbreed x 4.5 diep schuifdeuren

Een veelzijdig vitrinekastje in een elegante witte kleur, dat zowel aan de muur kan hangen als op de grond kan staan. Dit kastje is perfect voor het opbergen en tentoonstellen van je collectie of andere waardevolle voorwerpen. Met maar liefst 4 doorzichtige glasplanken van slechts 4.5 cm diep, zullen zelfs de kleinste en smalste items goed zichtbaar zijn. De stabiele achterwand en de 2 schuifdeuren zorgen voor extra stevigheid en functionaliteit. De glazen deuren en planken zijn gemaakt van ESG-veiligheidsglas, waardoor je collectie altijd goed beschermd is. Dankzij het eenvoudige wandmontagesysteem kan dit vitrinekastje zowel als hangende wandvitrine of als staande kast gebruikt worden. Het is het ideale model om je verzameling van modelauto's, beeldjes, modeltreinen, kristallen, horloges, schelpen, munten en andere kostbare items in op te bergen en tentoon te stellen. Bovendien zal het kastje een prachtige blikvanger zijn in je woonkamer, kantoor of winkel. De glazen schuifdeuren beschermen je collectie tegen stof en vuil, en kunnen gemakkelijk geopend en gesloten worden om je collectie aan te vullen of snel een item uit de vitrinekast te laten zien. De totale afmetingen zijn 40 cm hoog, 50 cm breed en 7 cm diep. De glasplanken zijn 50 cm breed en 4.5 cm diep. Het kastje wordt geleverd.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

Kasten, je vindt ze in alle soorten en maten. In allerlei kleuren, materialen, opstellingen en open of dichte kasten. Zoveel keuze dat je door de bomen het bos niet meer ziet. En daar schiet ik te hulp! Ik verklein het aantal te onderzoeken kasten al voor jou door de slechte kasten van de goede te scheiden. Zo vindt jij zeker weten een goede kwaliteit kast.

Veelgestelde vragen over deze Vitrinekastje staande hangende wandvitrine glasplankenbreed x 4.5 diep schuifdeuren

De Vitrinekastje staande hangende wandvitrine glasplankenbreed x 4.5 diep schuifdeuren is een Vitrinekast en dit is een Dichte kast.

De Vitrinekastje staande hangende wandvitrine glasplankenbreed x 4.5 diep schuifdeuren heeft de volgende afmetingen:

Breedte: 50 cm
Diepte: 7 cm
Hoogte: 40 cm

De Vitrinekastje staande hangende wandvitrine glasplankenbreed x 4.5 diep schuifdeuren is gemaakt van Unknown en verkrijgbaar in de kleur Wit. 

Het maximaal draagvermogen per plank van deze Vitrinekastje staande hangende wandvitrine glasplankenbreed x 4.5 diep schuifdeuren is .