1. Kast woonkamer
  2. Vitrinekastje staande hangende wandvitrine schuifdeuren

Alles over Vitrinekastje staande hangende wandvitrine schuifdeuren

4.5/5

Deze Vitrinekastje staande hangende wandvitrine schuifdeuren past misschien wel heel goed in jouw interieur. Deze Dichte kast is een 12 cm in de volgende afmetingen: hoogte, 18 cm breedte en 95 cm diepte. Lees verder voor nog meer specificaties. 

Specificaties Vitrinekastje staande hangende wandvitrine schuifdeuren

KleurZwart
MateriaalUnknown
Maximaal draagvermogen per plank
Type kastDichte kast

Meer informatie en prijs

Omschrijving Vitrinekastje staande hangende wandvitrine schuifdeuren

Een uniek vitrinekastje van 95 cm lang dat zowel aan de muur kan hangen als staand gebruikt kan worden, perfect voor het opbergen en tentoonstellen van jouw verzameling of andere waardevolle voorwerpen. Dit wandvitrinekastje heeft een stevige achterwand en is voorzien van twee schuifdeuren gemaakt van ESG-veiligheidsglas. Dankzij de eenvoudige wandmontage kan dit kastje zowel als hangende wandvitrine als staande vitrinekast worden gebruikt. Dit model vitrinekastje is bijzonder geschikt voor het opbergen en presenteren van diverse verzamelingen, zoals modelauto's, beeldjes, modeltreinen, kristallen, horloges, schelpen en munten. Het is tevens een prachtige eyecatcher voor in jouw woonkamer, kantoor of winkel. De glazen schuifdeuren zorgen ervoor dat jouw collectie beschermd wordt tegen stof en vuil, terwijl ze gemakkelijk te openen en sluiten zijn om nieuwe items toe te voegen of snel iets uit de vitrine te laten zien. De totale afmetingen van dit kastje zijn 95 cm breed, 18 cm hoog en 12 cm diep. Het product wordt in delen geleverd, inclusief een montagehandleiding en bevestigingsmateriaal. Voeg een vleugje stijl en klasse toe aan jouw ruimte met dit praktische en elegante vitrinekastje!

Picture of Darrell
Darrell

Expert

Kasten, je vindt ze in alle soorten en maten. In allerlei kleuren, materialen, opstellingen en open of dichte kasten. Zoveel keuze dat je door de bomen het bos niet meer ziet. En daar schiet ik te hulp! Ik verklein het aantal te onderzoeken kasten al voor jou door de slechte kasten van de goede te scheiden. Zo vindt jij zeker weten een goede kwaliteit kast.

Veelgestelde vragen over deze Vitrinekastje staande hangende wandvitrine schuifdeuren

De Vitrinekastje staande hangende wandvitrine schuifdeuren is een Dichte kast en dit is een 12 cm.

De Vitrinekastje staande hangende wandvitrine schuifdeuren heeft de volgende afmetingen:

Breedte: 18 cm
Diepte: 95 cm
Hoogte:

De Vitrinekastje staande hangende wandvitrine schuifdeuren is gemaakt van Unknown en verkrijgbaar in de kleur Zwart. 

Het maximaal draagvermogen per plank van deze Vitrinekastje staande hangende wandvitrine schuifdeuren is .