1. Kast woonkamer
  2. vtwonen Tv-meubel Settle Down Grenenhout Dust 45x200x44

Alles over vtwonen Tv-meubel Settle Down Grenenhout Dust 45x200x44

4.5/5

Deze vtwonen Tv-meubel Settle Down Grenenhout Dust 45x200x44 past misschien wel heel goed in jouw interieur. Deze is een 44 cm in de volgende afmetingen: Grenen hoogte, 45 cm breedte en 200 cm diepte. Lees verder voor nog meer specificaties. 

Specificaties vtwonen Tv-meubel Settle Down Grenenhout Dust 45x200x44

KleurDust
MateriaalUnknown
Maximaal draagvermogen per plank
Type kast

Meer informatie en prijs

Omschrijving vtwonen Tv-meubel Settle Down Grenenhout Dust 45x200x44

Het vtwonen Tv-meubel Settle Down is een prachtig stukje vakmanschap gemaakt van grenenhout. Met zijn afmetingen van H 45 cm x B 200 cm x D 44 cm, biedt dit meubelstuk voldoende opbergruimte voor al je tv-accessoires en andere elektronica. De rustieke uitstraling van het grenenhout brengt een warme en gezellige sfeer in elke woonkamer. Het Tv-meubel Settle Down is niet alleen functioneel, maar ook een echte eyecatcher in je interieur. Het hout is prachtig afgewerkt en geeft het meubelstuk een unieke uitstraling. De natuurlijke nerven en kleurschakeringen van het grenenhout zorgen voor een authentieke en robuuste look. Daarnaast is het meubelstuk voorzien van handige opbergvakken en planken, waardoor je al je multimedia-apparatuur netjes kunt opbergen. Het ruime bovenblad biedt voldoende ruimte voor je tv en andere decoratieve items, waardoor je het meubelstuk ook kunt gebruiken als een stijlvolle display voor je favoriete foto's of planten. Met het vtwonen Tv-meubel Settle Down haal je niet alleen een functioneel meubelstuk in huis, maar ook een prachtige toevoeging aan je interieur. De combinatie van hoogwaardig grenenhout en de unieke afwerking maken dit meubelstuk een echte blikvanger. Haal de gezelligheid en warmte van grenenhout in huis met de Settle Down tv-meub.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

Kasten, je vindt ze in alle soorten en maten. In allerlei kleuren, materialen, opstellingen en open of dichte kasten. Zoveel keuze dat je door de bomen het bos niet meer ziet. En daar schiet ik te hulp! Ik verklein het aantal te onderzoeken kasten al voor jou door de slechte kasten van de goede te scheiden. Zo vindt jij zeker weten een goede kwaliteit kast.

Veelgestelde vragen over deze vtwonen Tv-meubel Settle Down Grenenhout Dust 45x200x44

De vtwonen Tv-meubel Settle Down Grenenhout Dust 45x200x44 is een en dit is een 44 cm.

De vtwonen Tv-meubel Settle Down Grenenhout Dust 45x200x44 heeft de volgende afmetingen:

Breedte: 45 cm
Diepte: 200 cm
Hoogte: Grenen

De vtwonen Tv-meubel Settle Down Grenenhout Dust 45x200x44 is gemaakt van Unknown en verkrijgbaar in de kleur Dust. 

Het maximaal draagvermogen per plank van deze vtwonen Tv-meubel Settle Down Grenenhout Dust 45x200x44 is .