1. Kast woonkamer
  2. Wijnrek Hubert 24 Flessen Wijnrek Wijnkast Vrijstaand Flessenrek met Glashouders voor Keuken Bar Eetkamer

Alles over Wijnrek Hubert 24 Flessen Wijnrek Wijnkast Vrijstaand Flessenrek met Glashouders voor Keuken Bar Eetkamer

4.5/5

Deze Wijnrek Hubert 24 Flessen Wijnrek Wijnkast Vrijstaand Flessenrek met Glashouders voor Keuken Bar Eetkamer past misschien wel heel goed in jouw interieur. Deze Wijn-/drankkast is een in de volgende afmetingen: 100 cm hoogte, 30 cm breedte en 66 cm diepte. Lees verder voor nog meer specificaties. 

Specificaties Wijnrek Hubert 24 Flessen Wijnrek Wijnkast Vrijstaand Flessenrek met Glashouders voor Keuken Bar Eetkamer

KleurBruin
MateriaalUnknown
Maximaal draagvermogen per plank
Type kastWijn-/drankkast

Meer informatie en prijs

Omschrijving Wijnrek Hubert 24 Flessen Wijnrek Wijnkast Vrijstaand Flessenrek met Glashouders voor Keuken Bar Eetkamer

Het Wijnrek Hubert is een must-have voor elke wijnliefhebber. Dit wijnrek combineert stijl en functionaliteit, zodat je kunt genieten van gezellige momenten met een glas wijn. Het biedt niet alleen een opbergoplossing voor je flessen wijn, maar heeft ook glashouders en een tafelblad. Met dit unieke 3-in-1 wijnrek kun je je gasten beter bedienen en creëer je een sfeervolle setting voor het serveren van wijn. Dit wijnrek heeft 4 niveaus en glashouders, waardoor je maar liefst 24 flessen wijn kunt opbergen en tegelijkertijd je wijncollectie kunt tentoonstellen. De vintage bruin-zwarte kleur en het gebruik van bamboe, MDF en staal geven het wijnrek een stijlvolle uitstraling. Met een afmeting van 66 x 30 x 100 cm (L x B x H) past het perfect in elke keuken, bar of eetkamer. Het wijnrek weegt slechts 9 kg en elke plank kan een maximale statische belasting van 15 kg dragen, waardoor het stevig en stabiel is. Bij de levering van dit wijnrek wordt een accessoirepakket meegeleverd, samen met een anti-tipper en een instructie. Om de veiligheid te waarborgen, wordt aanbevolen om het wijnrek aan de muur te bevestigen met de meegeleverde bevestigingsmaterialen. Let op: plaats het wijnrek niet in een vochtige omgeving en houd het uit de buurt van scherpe en puntige.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

Kasten, je vindt ze in alle soorten en maten. In allerlei kleuren, materialen, opstellingen en open of dichte kasten. Zoveel keuze dat je door de bomen het bos niet meer ziet. En daar schiet ik te hulp! Ik verklein het aantal te onderzoeken kasten al voor jou door de slechte kasten van de goede te scheiden. Zo vindt jij zeker weten een goede kwaliteit kast.

Veelgestelde vragen over deze Wijnrek Hubert 24 Flessen Wijnrek Wijnkast Vrijstaand Flessenrek met Glashouders voor Keuken Bar Eetkamer

De Wijnrek Hubert 24 Flessen Wijnrek Wijnkast Vrijstaand Flessenrek met Glashouders voor Keuken Bar Eetkamer is een Wijn-/drankkast en dit is een .

De Wijnrek Hubert 24 Flessen Wijnrek Wijnkast Vrijstaand Flessenrek met Glashouders voor Keuken Bar Eetkamer heeft de volgende afmetingen:

Breedte: 30 cm
Diepte: 66 cm
Hoogte: 100 cm

De Wijnrek Hubert 24 Flessen Wijnrek Wijnkast Vrijstaand Flessenrek met Glashouders voor Keuken Bar Eetkamer is gemaakt van Unknown en verkrijgbaar in de kleur Bruin. 

Het maximaal draagvermogen per plank van deze Wijnrek Hubert 24 Flessen Wijnrek Wijnkast Vrijstaand Flessenrek met Glashouders voor Keuken Bar Eetkamer is .