1. Kast slaapkamer
  2. Woonexpress Kledingkast BaarloDraaideurkast

Alles over Woonexpress Kledingkast BaarloDraaideurkast

4.5/5

Deze Woonexpress Kledingkast BaarloDraaideurkast past misschien wel heel goed in jouw interieur. Deze Kledingkast is een Dichte kast in de volgende afmetingen: 177 cm hoogte, 80 cm breedte en 52 cm diepte. Lees verder voor nog meer specificaties. 

Specificaties Woonexpress Kledingkast BaarloDraaideurkast

KleurWit
MateriaalUnknown
Maximaal draagvermogen per plank
Type kastKledingkast

Meer informatie en prijs

Omschrijving Woonexpress Kledingkast BaarloDraaideurkast

De Woonexpress Kledingkast Baarlo is een veelzijdige opberger die perfect is voor al je spullen. Met zijn witte kleur en strakke design past deze draaideurkast moeiteloos in elk interieur. Of je nu extra opbergruimte nodig hebt in de slaapkamer, woonkamer of hal, de Baarlo kast is de ideale oplossing. Deze kledingkast biedt een ruime opbergruimte met zijn draaideuren die gemakkelijk openen en sluiten. Achter de deuren vind je verschillende legplanken en een kledingroede, zodat je al je kleding, accessoires en andere spullen netjes kunt opbergen. De kast is gemaakt van hoogwaardig materiaal, waardoor hij duurzaam en stevig is. Bovendien is de Baarlo kast eenvoudig te monteren en te onderhouden, zodat je er jarenlang plezier van zult hebben. Met de Woonexpress Kledingkast Baarlo haal je niet alleen een functioneel meubelstuk in huis, maar ook een stijlvolle toevoeging aan je interieur. De witte kleur zorgt voor een frisse en moderne uitstraling, terwijl het tijdloze design ervoor zorgt dat de kast jarenlang meegaat. Creëer een georganiseerde en opgeruimde ruimte met de Baarlo kast van Woonexpress.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

Kasten, je vindt ze in alle soorten en maten. In allerlei kleuren, materialen, opstellingen en open of dichte kasten. Zoveel keuze dat je door de bomen het bos niet meer ziet. En daar schiet ik te hulp! Ik verklein het aantal te onderzoeken kasten al voor jou door de slechte kasten van de goede te scheiden. Zo vindt jij zeker weten een goede kwaliteit kast.

Veelgestelde vragen over deze Woonexpress Kledingkast BaarloDraaideurkast

De Woonexpress Kledingkast BaarloDraaideurkast is een Kledingkast en dit is een Dichte kast.

De Woonexpress Kledingkast BaarloDraaideurkast heeft de volgende afmetingen:

Breedte: 80 cm
Diepte: 52 cm
Hoogte: 177 cm

De Woonexpress Kledingkast BaarloDraaideurkast is gemaakt van Unknown en verkrijgbaar in de kleur Wit. 

Het maximaal draagvermogen per plank van deze Woonexpress Kledingkast BaarloDraaideurkast is .