1. Kast slaapkamer
  2. Woonexpress Kledingkast Stratum

Alles over Woonexpress Kledingkast Stratum

4.5/5

Deze Woonexpress Kledingkast Stratum past misschien wel heel goed in jouw interieur. Deze Kledingkast is een Dichte kast in de volgende afmetingen: 199 cm hoogte, 135 cm breedte en 58 cm diepte. Lees verder voor nog meer specificaties. 

Specificaties Woonexpress Kledingkast Stratum

KleurNaturel
MateriaalUnknown
Maximaal draagvermogen per plank
Type kastKledingkast

Meer informatie en prijs

Omschrijving Woonexpress Kledingkast Stratum

Ben je op zoek naar een kledingkast die je slaapkamer die stoere uitstraling geeft waar je naar op zoek bent? Zoek dan niet verder, want de Woonexpress Kledingkast Stratum heeft alles wat je nodig hebt. Met een royale breedte van 135 cm, 3 deuren en 2 handige laden biedt deze kast meer dan genoeg opbergruimte voor al je kleding en accessoires. Maar deze kast is niet alleen praktisch, het decor van de kast combineert een ruige houtlook met grafiet, waardoor het een echt stoer karakter krijgt. De metalen grepen en stalen popnagels op de deuren dragen bij aan het robuuste accent van de kast. Met de Woonexpress Kledingkast Stratum haal je absoluut een ware eyecatcher in huis! De Woonexpress Kledingkast Stratum is niet alleen een praktische opbergoplossing, maar ook een stijlvol meubelstuk dat je slaapkamer een unieke uitstraling geeft. Dankzij de royale afmetingen is er genoeg ruimte voor al je kleding, schoenen, accessoires en zelfs beddengoed. De 3 deuren zorgen ervoor dat je gemakkelijk toegang hebt tot al je spullen, terwijl de 2 handige laden extra opbergruimte bieden voor bijvoorbeeld sokken, ondergoed of sieraden. Het decor van de kast combineert een robuuste houtlook met grafiet, wat zorgt voor een stoere en eigentijdse uitstraling. De metalen grepen en stalen popnagels op de deuren.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

Kasten, je vindt ze in alle soorten en maten. In allerlei kleuren, materialen, opstellingen en open of dichte kasten. Zoveel keuze dat je door de bomen het bos niet meer ziet. En daar schiet ik te hulp! Ik verklein het aantal te onderzoeken kasten al voor jou door de slechte kasten van de goede te scheiden. Zo vindt jij zeker weten een goede kwaliteit kast.

Veelgestelde vragen over deze Woonexpress Kledingkast Stratum

De Woonexpress Kledingkast Stratum is een Kledingkast en dit is een Dichte kast.

De Woonexpress Kledingkast Stratum heeft de volgende afmetingen:

Breedte: 135 cm
Diepte: 58 cm
Hoogte: 199 cm

De Woonexpress Kledingkast Stratum is gemaakt van Unknown en verkrijgbaar in de kleur Naturel. 

Het maximaal draagvermogen per plank van deze Woonexpress Kledingkast Stratum is .