1. Kast slaapkamer
  2. XL stoffen kast kleerkast vouwkast campingkast met kledingroede LSF007G

Alles over XL stoffen kast kleerkast vouwkast campingkast met kledingroede LSF007G

4.5/5

Deze XL stoffen kast kleerkast vouwkast campingkast met kledingroede LSF007G past misschien wel heel goed in jouw interieur. Deze Kledingkast is een Deels open, deels dichte kast in de volgende afmetingen: 175 cm hoogte, 110 cm breedte en 45 cm diepte. Lees verder voor nog meer specificaties. 

Specificaties XL stoffen kast kleerkast vouwkast campingkast met kledingroede LSF007G

KleurGrijs
MateriaalUnknown
Maximaal draagvermogen per plank5 kg
Type kastKledingkast

Meer informatie en prijs

Omschrijving XL stoffen kast kleerkast vouwkast campingkast met kledingroede LSF007G

De XL stoffen kast kleerkast vouwkast campingkast met kledingroede LSF007G vervult perfect zijn doel als doe-het-zelf-oplossing en ruimtebesparing. Ondanks zijn lichte gewicht is hij stabiel en biedt hij ideale opslagruimte voor gangen, trappenhuizen, slaapkamers, kinderkamers en zelfs kelders, zolders en opslagruimten. Met de handige kledingroede kun je kleding, riemen en stropdassen ophangen. De praktische hoes heeft een opgerold deurgordijn dat met klittenband wordt bevestigd. De ritsen maken het gemakkelijk om de deur te openen en te sluiten en beschermen je kleding tegen stof en vuil. Om ervoor te zorgen dat de hoes niet heen en weer kan schuiven, is deze voorzien van riempjes. Deze XL stoffen kast biedt niet alleen veel opbergruimte, maar heeft ook een groot laadvermogen. Met afmetingen van 110 x 175 x 45 cm (B x H x D) is dit een extra grote opvouwbare kast die veel ruimte biedt. Elk compartiment kan tot 5 kg worden belast en de kledingroede kan tot wel 25 kg dragen. Het waterafstotende oppervlak van de hoes en de planken van fleecestof zorgen ervoor dat je kleding beschermd blijft. Bovendien zijn de planken gemakkelijk te verwijderen en schoon te maken dankzij de PP-folie waar ze mee zijn gelamineerd. De XL stoff.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

Kasten, je vindt ze in alle soorten en maten. In allerlei kleuren, materialen, opstellingen en open of dichte kasten. Zoveel keuze dat je door de bomen het bos niet meer ziet. En daar schiet ik te hulp! Ik verklein het aantal te onderzoeken kasten al voor jou door de slechte kasten van de goede te scheiden. Zo vindt jij zeker weten een goede kwaliteit kast.

Veelgestelde vragen over deze XL stoffen kast kleerkast vouwkast campingkast met kledingroede LSF007G

De XL stoffen kast kleerkast vouwkast campingkast met kledingroede LSF007G is een Kledingkast en dit is een Deels open, deels dichte kast.

De XL stoffen kast kleerkast vouwkast campingkast met kledingroede LSF007G heeft de volgende afmetingen:

Breedte: 110 cm
Diepte: 45 cm
Hoogte: 175 cm

De XL stoffen kast kleerkast vouwkast campingkast met kledingroede LSF007G is gemaakt van Unknown en verkrijgbaar in de kleur Grijs. 

Het maximaal draagvermogen per plank van deze XL stoffen kast kleerkast vouwkast campingkast met kledingroede LSF007G is 5 kg.