1. Kast slaapkamer
  2. XXL Extra Grote Kleerkast in Stof en Metaal Stoffen Garderobekast voor Kleding

Alles over XXL Extra Grote Kleerkast in Stof en Metaal Stoffen Garderobekast voor Kleding

4.5/5

Deze XXL Extra Grote Kleerkast in Stof en Metaal Stoffen Garderobekast voor Kleding past misschien wel heel goed in jouw interieur. Deze Kledingkast is een Deels open, deels dichte kast in de volgende afmetingen: 175 cm hoogte, 150 cm breedte en 45 cm diepte. Lees verder voor nog meer specificaties. 

Specificaties XXL Extra Grote Kleerkast in Stof en Metaal Stoffen Garderobekast voor Kleding

KleurZwart
MateriaalUnknown
Maximaal draagvermogen per plank
Type kastKledingkast

Meer informatie en prijs

Omschrijving XXL Extra Grote Kleerkast in Stof en Metaal Stoffen Garderobekast voor Kleding

Berg je kleding snel en georganiseerd op met deze XXL extra grote kleerkast. Deze stijlvolle garderobekast is gemaakt van duurzame stof en stevig metaal, waardoor hij lang meegaat. De kast is ontworpen om je kleding te beschermen tegen stof, vochtigheid en vuil, zodat je altijd frisse en nette kledingstukken hebt om te dragen. Deze opvouwbare kleerkast is zeer eenvoudig op te zetten en af te breken. De stevige metalen buisconstructie zorgt ervoor dat de kast stabiel blijft, zelfs als je veel kledingstukken ophangt. Bovendien heeft de kast antislipvoetjes, waardoor hij stevig op zijn plaats blijft staan, zelfs op een gladde vloer. Deze veelzijdige kledingkast is niet alleen handig voor thuisgebruik, maar ook perfect om mee te nemen tijdens het kamperen. Je kunt hem gemakkelijk inpakken en meenemen naar je kampeerplek om je kleding georganiseerd te houden. Daarnaast is deze kast ook een mooie toevoeging aan de hal, kelder, zolder, slaapkamer of bergruimte. Met deze extra grote kleerkast heb je voldoende ruimte om al je kleding op te bergen en te organiseren, zodat je altijd een overzicht hebt van je garderobe.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

Kasten, je vindt ze in alle soorten en maten. In allerlei kleuren, materialen, opstellingen en open of dichte kasten. Zoveel keuze dat je door de bomen het bos niet meer ziet. En daar schiet ik te hulp! Ik verklein het aantal te onderzoeken kasten al voor jou door de slechte kasten van de goede te scheiden. Zo vindt jij zeker weten een goede kwaliteit kast.

Veelgestelde vragen over deze XXL Extra Grote Kleerkast in Stof en Metaal Stoffen Garderobekast voor Kleding

De XXL Extra Grote Kleerkast in Stof en Metaal Stoffen Garderobekast voor Kleding is een Kledingkast en dit is een Deels open, deels dichte kast.

De XXL Extra Grote Kleerkast in Stof en Metaal Stoffen Garderobekast voor Kleding heeft de volgende afmetingen:

Breedte: 150 cm
Diepte: 45 cm
Hoogte: 175 cm

De XXL Extra Grote Kleerkast in Stof en Metaal Stoffen Garderobekast voor Kleding is gemaakt van Unknown en verkrijgbaar in de kleur Zwart. 

Het maximaal draagvermogen per plank van deze XXL Extra Grote Kleerkast in Stof en Metaal Stoffen Garderobekast voor Kleding is .