1. Kast woonkamer
  2. Zenzee Boekenkast Boekenplank 8 Schappen Met Lade Industrieel

Alles over Zenzee Boekenkast Boekenplank 8 Schappen Met Lade Industrieel

4.5/5

Deze Zenzee Boekenkast Boekenplank 8 Schappen Met Lade Industrieel past misschien wel heel goed in jouw interieur. Deze Boekenkast is een Deels open, deels dichte kast in de volgende afmetingen: 149.50 cm hoogte, 38 cm breedte en 21.50 cm diepte. Lees verder voor nog meer specificaties. 

Specificaties Zenzee Boekenkast Boekenplank 8 Schappen Met Lade Industrieel

Kleuren houd ze altijd binnen handbereik
MateriaalUnknown
Maximaal draagvermogen per plank2.5 kg
Type kastBoekenkast

Meer informatie en prijs

Omschrijving Zenzee Boekenkast Boekenplank 8 Schappen Met Lade Industrieel

Ben je het zat om boeken overal te zien slingeren en een rommelige kamer te hebben? Maak kennis met de Zenzee boekenkast! Deze industrieel ogende boekenplank heeft 8 open planken en een handige uitklapbare lade, waardoor het perfect is om je boeken op een georganiseerde manier op te bergen. De unieke boomachtige vorm voegt een decoratief element toe aan elke kamer, waardoor het niet alleen een functioneel meubelstuk is, maar ook een prachtige toevoeging aan je interieur. De Zenzee boekenkast is niet alleen stijlvol, maar ook praktisch en veilig. Dankzij de antislip doppen blijft de kast stevig op zijn plaats staan, zelfs als je er boeken uit pakt. De stevige constructie zorgt ervoor dat de kast lang meegaat en dat je er vele jaren van kunt genieten. Bovendien wordt de boekenkast geleverd met gedetailleerde instructies, waardoor de installatie een fluitje van een cent is. Met de Zenzee boekenkast kun je eindelijk een einde maken aan de chaos en genieten van een georganiseerde en stijlvolle ruimte. Dus waar wacht je nog op? Bestel vandaag nog en geef je boeken een nieuw thuis in deze prachtige en praktische boekenkast.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

Kasten, je vindt ze in alle soorten en maten. In allerlei kleuren, materialen, opstellingen en open of dichte kasten. Zoveel keuze dat je door de bomen het bos niet meer ziet. En daar schiet ik te hulp! Ik verklein het aantal te onderzoeken kasten al voor jou door de slechte kasten van de goede te scheiden. Zo vindt jij zeker weten een goede kwaliteit kast.

Veelgestelde vragen over deze Zenzee Boekenkast Boekenplank 8 Schappen Met Lade Industrieel

De Zenzee Boekenkast Boekenplank 8 Schappen Met Lade Industrieel is een Boekenkast en dit is een Deels open, deels dichte kast.

De Zenzee Boekenkast Boekenplank 8 Schappen Met Lade Industrieel heeft de volgende afmetingen:

Breedte: 38 cm
Diepte: 21.50 cm
Hoogte: 149.50 cm

De Zenzee Boekenkast Boekenplank 8 Schappen Met Lade Industrieel is gemaakt van Unknown en verkrijgbaar in de kleur en houd ze altijd binnen handbereik. 

Het maximaal draagvermogen per plank van deze Zenzee Boekenkast Boekenplank 8 Schappen Met Lade Industrieel is 2.5 kg.