1. Kast woonkamer
  2. ZHPK bio ethanol sfeerhaard dressoir met open haard hoogglans- niet elektrisch brandt op bio ethanol

Alles over ZHPK bio ethanol sfeerhaard dressoir met open haard hoogglans- niet elektrisch brandt op bio ethanol

4.5/5

Deze ZHPK bio ethanol sfeerhaard dressoir met open haard hoogglans- niet elektrisch brandt op bio ethanol past misschien wel heel goed in jouw interieur. Deze Dressoir is een Dichte kast in de volgende afmetingen: 40 cm hoogte, 160 cm breedte en 40 cm diepte. Lees verder voor nog meer specificaties. 

Specificaties ZHPK bio ethanol sfeerhaard dressoir met open haard hoogglans- niet elektrisch brandt op bio ethanol

KleurZwart
MateriaalUnknown
Maximaal draagvermogen per plank
Type kastDressoir

Meer informatie en prijs

Omschrijving ZHPK bio ethanol sfeerhaard dressoir met open haard hoogglans- niet elektrisch brandt op bio ethanol

Met het ZHPK bio ethanol sfeerhaard dressoir haal je een uniek en eigentijds meubelstuk in huis. Dit dressoir is niet alleen functioneel, maar ook een absolute blikvanger in je woonkamer. De geïntegreerde bio ethanol sfeerhaard zorgt voor een warme en gezellige sfeer, zonder dat je elektriciteit nodig hebt. De harmonieuze combinatie van moderne technologie en een stijlvol design maakt dit dressoir de ideale keuze voor iedereen die zijn woonkamer wil transformeren tot een oase van comfort en klasse. Het hoogglans afwerking geeft het dressoir een luxe uitstraling, terwijl de bio ethanol sfeerhaard zorgt voor een sfeervolle ambiance. Niet alleen is dit dressoir een lust voor het oog, maar het is ook nog eens praktisch in gebruik. Dankzij het gebruik van bio ethanol hoef je geen rekening te houden met elektriciteitskabels of stopcontacten. Je kunt de sfeerhaard eenvoudig ontsteken en genieten van de dansende vlammen en de heerlijke warmte die deze afgeeft. Kortom, met het ZHPK bio ethanol sfeerhaard dressoir haal je niet alleen een functioneel meubelstuk in huis, maar ook een stijlvolle toevoeging aan je interieur. Creëer een warme en gezellige sfeer in je woonkamer en geniet van de moderne technologie en het comfort dat dit dressoir te bieden heeft.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

Kasten, je vindt ze in alle soorten en maten. In allerlei kleuren, materialen, opstellingen en open of dichte kasten. Zoveel keuze dat je door de bomen het bos niet meer ziet. En daar schiet ik te hulp! Ik verklein het aantal te onderzoeken kasten al voor jou door de slechte kasten van de goede te scheiden. Zo vindt jij zeker weten een goede kwaliteit kast.

Veelgestelde vragen over deze ZHPK bio ethanol sfeerhaard dressoir met open haard hoogglans- niet elektrisch brandt op bio ethanol

De ZHPK bio ethanol sfeerhaard dressoir met open haard hoogglans- niet elektrisch brandt op bio ethanol is een Dressoir en dit is een Dichte kast.

De ZHPK bio ethanol sfeerhaard dressoir met open haard hoogglans- niet elektrisch brandt op bio ethanol heeft de volgende afmetingen:

Breedte: 160 cm
Diepte: 40 cm
Hoogte: 40 cm

De ZHPK bio ethanol sfeerhaard dressoir met open haard hoogglans- niet elektrisch brandt op bio ethanol is gemaakt van Unknown en verkrijgbaar in de kleur Zwart. 

Het maximaal draagvermogen per plank van deze ZHPK bio ethanol sfeerhaard dressoir met open haard hoogglans- niet elektrisch brandt op bio ethanol is .