1. Kast woonkamer
  2. ZHPK TV meubel tv meubel- tv meubel bio ethanol sfeerhaard niet elektrisch

Alles over ZHPK TV meubel tv meubel- tv meubel bio ethanol sfeerhaard niet elektrisch

4.5/5

Deze ZHPK TV meubel tv meubel- tv meubel bio ethanol sfeerhaard niet elektrisch past misschien wel heel goed in jouw interieur. Deze Tv meubel is een Dichte kast, Met achterwand in de volgende afmetingen: 40 cm hoogte, 160 cm breedte en 40 cm diepte. Lees verder voor nog meer specificaties. 

Specificaties ZHPK TV meubel tv meubel- tv meubel bio ethanol sfeerhaard niet elektrisch

Kleurzwart met hoogglans deurtjes en zwarte haard
MateriaalUnknown
Maximaal draagvermogen per plank
Type kastTv meubel

Meer informatie en prijs

Omschrijving ZHPK TV meubel tv meubel- tv meubel bio ethanol sfeerhaard niet elektrisch

Ben je op zoek naar een verfijnd tv meubel dat je woonkamer naar een hoger niveau tilt? Dan is het ZHPK tv meubel in het zwart met een ingebouwde bio ethanol sfeerhaard precies wat je nodig hebt! Dit prachtig vormgegeven meubelstuk straalt klasse en elegantie uit, terwijl je tegelijkertijd kunt genieten van de aangename warmte en sfeer die de bio ethanol sfeerhaard creëert. Met dit geweldige tv meubel haal je vandaag nog een echte blikvanger in huis en transformeer je je woonkamer in een oase van stijl en gezelligheid. Het ZHPK tv meubel is niet alleen functioneel, maar ook een echte eyecatcher voor je interieur. Het strakke zwarte design past perfect in elke moderne woonkamer en voegt direct een vleugje luxe toe. Daarnaast is het meubel voorzien van een ingebouwde bio ethanol sfeerhaard, die zorgt voor een warme en gezellige ambiance. De sfeerhaard werkt op bio ethanol en is daardoor niet afhankelijk van elektriciteit, waardoor je geen gedoe hebt met kabels en stopcontacten. Je kunt de vlammen eenvoudig regelen met de bijgeleverde afstandsbediening, zodat je altijd de perfecte sfeer kunt creëren. Met het ZHPK tv meubel haal je niet alleen een functioneel meubelstuk in huis, maar ook een stijlvolle toevoeging aan je interieur. Dus waar wacht je nog op? Geef.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

Kasten, je vindt ze in alle soorten en maten. In allerlei kleuren, materialen, opstellingen en open of dichte kasten. Zoveel keuze dat je door de bomen het bos niet meer ziet. En daar schiet ik te hulp! Ik verklein het aantal te onderzoeken kasten al voor jou door de slechte kasten van de goede te scheiden. Zo vindt jij zeker weten een goede kwaliteit kast.

Veelgestelde vragen over deze ZHPK TV meubel tv meubel- tv meubel bio ethanol sfeerhaard niet elektrisch

De ZHPK TV meubel tv meubel- tv meubel bio ethanol sfeerhaard niet elektrisch is een Tv meubel en dit is een Dichte kast, Met achterwand.

De ZHPK TV meubel tv meubel- tv meubel bio ethanol sfeerhaard niet elektrisch heeft de volgende afmetingen:

Breedte: 160 cm
Diepte: 40 cm
Hoogte: 40 cm

De ZHPK TV meubel tv meubel- tv meubel bio ethanol sfeerhaard niet elektrisch is gemaakt van Unknown en verkrijgbaar in de kleur zwart met hoogglans deurtjes en zwarte haard. 

Het maximaal draagvermogen per plank van deze ZHPK TV meubel tv meubel- tv meubel bio ethanol sfeerhaard niet elektrisch is .