1. Kast woonkamer
  2. Zwevend kastje Halmstad 140x31x30en eiken donker

Alles over Zwevend kastje Halmstad 140x31x30en eiken donker

4.5/5

Deze Zwevend kastje Halmstad 140x31x30en eiken donker past misschien wel heel goed in jouw interieur. Deze Tv meubel is een Deels open, deels dichte kast, Met achterwand in de volgende afmetingen: 30 cm hoogte, 140 cm breedte en 31 cm diepte. Lees verder voor nog meer specificaties. 

Specificaties Zwevend kastje Halmstad 140x31x30en eiken donker

Kleurzwart en donker eiken
MateriaalUnknown
Maximaal draagvermogen per plank25 kg
Type kastTv meubel

Meer informatie en prijs

Omschrijving Zwevend kastje Halmstad 140x31x30en eiken donker

Het zwevende kastje Halmstad is een veelzijdig meubelstuk dat op vele manieren gebruikt kan worden. Of je nu een extra plank in je woonkamer nodig hebt of een stijlvol tv-meubel wilt, dit kastje biedt de perfecte oplossing. Met zijn afmetingen van 140x31x30 en de prachtige eiken donkere afwerking, voegt dit kastje een vleugje elegantie toe aan elke ruimte. Dit zwevende kastje is niet alleen functioneel, maar ook esthetisch aantrekkelijk. Het zweeft als het ware aan de muur, waardoor er een gevoel van ruimte en lichtheid ontstaat. De eiken donkere afwerking geeft het kastje een moderne en luxe uitstraling. Bovendien is het kastje ontworpen met oog voor detail, met zorgvuldig afgewerkte randen en een strakke vormgeving. De veelzijdigheid van dit kastje maakt het een geweldige toevoeging aan elke kamer in huis. Gebruik het als een praktische plank in de keuken om je kookboeken en kruiden op te bergen, of plaats het in de slaapkamer als een stijlvol nachtkastje voor je boeken en een lampje. De mogelijkheden zijn eindeloos! Het zwevende kastje Halmstad is niet alleen functioneel, maar ook een decoratief meubelstuk dat je interieur naar een hoger niveau tilt.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

Kasten, je vindt ze in alle soorten en maten. In allerlei kleuren, materialen, opstellingen en open of dichte kasten. Zoveel keuze dat je door de bomen het bos niet meer ziet. En daar schiet ik te hulp! Ik verklein het aantal te onderzoeken kasten al voor jou door de slechte kasten van de goede te scheiden. Zo vindt jij zeker weten een goede kwaliteit kast.

Veelgestelde vragen over deze Zwevend kastje Halmstad 140x31x30en eiken donker

De Zwevend kastje Halmstad 140x31x30en eiken donker is een Tv meubel en dit is een Deels open, deels dichte kast, Met achterwand.

De Zwevend kastje Halmstad 140x31x30en eiken donker heeft de volgende afmetingen:

Breedte: 140 cm
Diepte: 31 cm
Hoogte: 30 cm

De Zwevend kastje Halmstad 140x31x30en eiken donker is gemaakt van Unknown en verkrijgbaar in de kleur zwart en donker eiken. 

Het maximaal draagvermogen per plank van deze Zwevend kastje Halmstad 140x31x30en eiken donker is 25 kg.