1. Kast slaapkamer
  2. Zwevend nachtkastje Freya klein acaciahout set van 2

Alles over Zwevend nachtkastje Freya klein acaciahout set van 2

4.5/5

Deze Zwevend nachtkastje Freya klein acaciahout set van 2 past misschien wel heel goed in jouw interieur. Deze Nachtkastje is een Dichte kast in de volgende afmetingen: 8 cm hoogte, 30 cm breedte en 20 cm diepte. Lees verder voor nog meer specificaties. 

Specificaties Zwevend nachtkastje Freya klein acaciahout set van 2

KleurBruin
MateriaalUnknown
Maximaal draagvermogen per plank20 kg
Type kastNachtkastje

Meer informatie en prijs

Omschrijving Zwevend nachtkastje Freya klein acaciahout set van 2

Het zwevende nachtkastje Freya klein van acaciahout is de perfecte toevoeging voor jouw slaapkamer. Deze set van twee nachtkastjes is gemaakt van hoogwaardig acaciahout en neemt slechts een minimale ruimte in beslag. Hoewel het nachtkastje klein en compact is, biedt het voldoende opbergruimte dankzij de handige lade. Het eenvoudige maar stijlvolle design maakt dat dit nachtkastje in vrijwel iedere interieurstijl past! Wat dit nachtkastje extra bijzonder maakt, is dat het zwevend aan de muur wordt gemonteerd met behulp van twee schroeven. Dit creëert een uniek zwevend effect, waardoor jouw slaapkamer een moderne en eigentijdse uitstraling krijgt. Het Freya nachtkastje is ook verkrijgbaar in een grotere variant, zodat je jouw slaapkamer compleet kunt maken met een bijpassende set. Met het zwevende nachtkastje Freya klein haal je niet alleen een praktisch meubelstuk in huis, maar ook een stukje design en sfeer. Het acaciahout zorgt voor een warme en natuurlijke uitstraling, terwijl de zwevende montage een speels accent toevoegt. Kies voor kwaliteit en stijl met het zwevende nachtkastje Freya klein van acaciahout!

Picture of Darrell
Darrell

Expert

Kasten, je vindt ze in alle soorten en maten. In allerlei kleuren, materialen, opstellingen en open of dichte kasten. Zoveel keuze dat je door de bomen het bos niet meer ziet. En daar schiet ik te hulp! Ik verklein het aantal te onderzoeken kasten al voor jou door de slechte kasten van de goede te scheiden. Zo vindt jij zeker weten een goede kwaliteit kast.

Veelgestelde vragen over deze Zwevend nachtkastje Freya klein acaciahout set van 2

De Zwevend nachtkastje Freya klein acaciahout set van 2 is een Nachtkastje en dit is een Dichte kast.

De Zwevend nachtkastje Freya klein acaciahout set van 2 heeft de volgende afmetingen:

Breedte: 30 cm
Diepte: 20 cm
Hoogte: 8 cm

De Zwevend nachtkastje Freya klein acaciahout set van 2 is gemaakt van Unknown en verkrijgbaar in de kleur Bruin. 

Het maximaal draagvermogen per plank van deze Zwevend nachtkastje Freya klein acaciahout set van 2 is 20 kg.