1. Kast woonkamer
  2. Rotan Boekenkast Emmanuel

Alles over Rotan Boekenkast Emmanuel

4.5/5

Deze Rotan Boekenkast Emmanuel past misschien wel heel goed in jouw interieur. Deze Boekenkast is een Open kast in de volgende afmetingen: 0 cm hoogte, 0 cm breedte en 0 cm diepte. Lees verder voor nog meer specificaties. 

Specificaties Rotan Boekenkast Emmanuel

KleurBruin
MateriaalUnknown
Maximaal draagvermogen per plank
Type kastBoekenkast

Meer informatie en prijs

Omschrijving Rotan Boekenkast Emmanuel

De Rotan Boekenkast Emmanuel is hét perfecte meubelstuk om een charmante en romantische sfeer te creëren in de kinderkamer. Deze unieke boekenkast is gemaakt van hoogwaardig rotan, waardoor het een natuurlijke en warme uitstraling heeft. Met zijn elegante ontwerp is de Emmanuel boekenkast niet alleen functioneel, maar ook een prachtige toevoeging aan de kamer. De boekenkast heeft twee niveaus, waardoor er voldoende ruimte is om boeken, speelgoed en andere kostbare bezittingen op te bergen. Met een afmeting van 38 x 28 x 76 cm past de Emmanuel boekenkast perfect in elke kinderkamer, of het nu een ruime speelkamer is of een knusse slaapkamer. Naast het bieden van opbergruimte, draagt deze boekenkast ook bij aan de ontwikkeling van een georganiseerde en opgeruimde leefomgeving voor kinderen. Laat je kinderen genieten van het gemak van een opgeruimde kamer en stimuleer tegelijkertijd hun liefde voor lezen en spelen. De Rotan Boekenkast Emmanuel is een stijlvolle en praktische keuze voor elke kinderkamer.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

Kasten, je vindt ze in alle soorten en maten. In allerlei kleuren, materialen, opstellingen en open of dichte kasten. Zoveel keuze dat je door de bomen het bos niet meer ziet. En daar schiet ik te hulp! Ik verklein het aantal te onderzoeken kasten al voor jou door de slechte kasten van de goede te scheiden. Zo vindt jij zeker weten een goede kwaliteit kast.

Veelgestelde vragen over deze Rotan Boekenkast Emmanuel

De Rotan Boekenkast Emmanuel is een Boekenkast en dit is een Open kast.

De Rotan Boekenkast Emmanuel heeft de volgende afmetingen:

Breedte: 0 cm
Diepte: 0 cm
Hoogte: 0 cm

De Rotan Boekenkast Emmanuel is gemaakt van Unknown en verkrijgbaar in de kleur Bruin. 

Het maximaal draagvermogen per plank van deze Rotan Boekenkast Emmanuel is .