1. Kast slaapkamer
  2. ZAZA Home Kledingkast XXL- Opvouwbare Kledingkast

Alles over ZAZA Home Kledingkast XXL- Opvouwbare Kledingkast

4.5/5

Deze ZAZA Home Kledingkast XXL- Opvouwbare Kledingkast past misschien wel heel goed in jouw interieur. Deze Kledingkast is een Deels open, deels dichte kast in de volgende afmetingen: 175 cm hoogte, 150 cm breedte en 45 cm diepte. Lees verder voor nog meer specificaties. 

Specificaties ZAZA Home Kledingkast XXL- Opvouwbare Kledingkast

KleurGrijs
MateriaalUnknown
Maximaal draagvermogen per plank
Type kastKledingkast

Meer informatie en prijs

Omschrijving ZAZA Home Kledingkast XXL- Opvouwbare Kledingkast

De ZAZA Home Kledingkast XXL is de perfecte toevoeging aan jouw huis. Met zijn mooie design zorgt deze kledingkast voor een nette en opgeruimde uitstraling in jouw hal of slaapkamer. Niet alleen is deze kast functioneel, maar ook nog eens opvouwbaar, waardoor je hem gemakkelijk kunt verplaatsen of opbergen wanneer nodig. Deze kledingkast is gemaakt van hoogwaardige materialen en heeft een ruime opbergruimte, waardoor je al jouw kleding en accessoires georganiseerd kunt opbergen. Geen gedoe meer met kleine, smalle stoffen opbergkasten die niet genoeg ruimte bieden. Met de ZAZA Home Kledingkast XXL heb je voldoende plaats voor al jouw outfits, schoenen en andere persoonlijke spullen. Naast zijn praktische eigenschappen, is deze kledingkast ook een prachtig meubelstuk dat jouw interieur zal verrijken. Met zijn strakke lijnen en moderne uitstraling past hij perfect bij verschillende interieurstijlen. Waar wacht je nog op? Breng orde en stijl in jouw huis met de ZAZA Home Kledingkast XXL- Opvouwbare Kledingkast.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

Kasten, je vindt ze in alle soorten en maten. In allerlei kleuren, materialen, opstellingen en open of dichte kasten. Zoveel keuze dat je door de bomen het bos niet meer ziet. En daar schiet ik te hulp! Ik verklein het aantal te onderzoeken kasten al voor jou door de slechte kasten van de goede te scheiden. Zo vindt jij zeker weten een goede kwaliteit kast.

Veelgestelde vragen over deze ZAZA Home Kledingkast XXL- Opvouwbare Kledingkast

De ZAZA Home Kledingkast XXL- Opvouwbare Kledingkast is een Kledingkast en dit is een Deels open, deels dichte kast.

De ZAZA Home Kledingkast XXL- Opvouwbare Kledingkast heeft de volgende afmetingen:

Breedte: 150 cm
Diepte: 45 cm
Hoogte: 175 cm

De ZAZA Home Kledingkast XXL- Opvouwbare Kledingkast is gemaakt van Unknown en verkrijgbaar in de kleur Grijs. 

Het maximaal draagvermogen per plank van deze ZAZA Home Kledingkast XXL- Opvouwbare Kledingkast is .