1. Kast gang
  2. Pro-meubels Ladekast Stamford 140cmmat Commode 6 lades

Alles over Pro-meubels Ladekast Stamford 140cmmat Commode 6 lades

4.5/5

Deze Pro-meubels Ladekast Stamford 140cmmat Commode 6 lades past misschien wel heel goed in jouw interieur. Deze Ladekast is een Dichte kast in de volgende afmetingen: 78.50 cm hoogte, 140 cm breedte en 39 cm diepte. Lees verder voor nog meer specificaties. 

Specificaties Pro-meubels Ladekast Stamford 140cmmat Commode 6 lades

KleurZwart
MateriaalUnknown
Maximaal draagvermogen per plank5 kg
Type kastLadekast

Meer informatie en prijs

Omschrijving Pro-meubels Ladekast Stamford 140cmmat Commode 6 lades

De Pro-meubels Ladekast Stamford 140cmmat Commode 6 lades is de perfecte aanvulling op jouw interieur. Met zijn stijlvolle en praktische design past deze ladekast moeiteloos in elke kamer van jouw huis. Of het nu in de woonkamer, slaapkamer of studeerkamer is, deze ladekast biedt de ideale opbergruimte voor al jouw spullen. Met maar liefst 6 lades is er genoeg plek om al jouw bezittingen netjes georganiseerd te houden. Of het nu gaat om kleding, boeken, speelgoed of andere persoonlijke items, deze ladekast biedt genoeg ruimte om alles overzichtelijk op te bergen. De stevige constructie van 18 mm spaanplaat zorgt ervoor dat deze ladekast lang meegaat en bestand is tegen dagelijks gebruik. Naast zijn praktische eigenschappen is de Pro-meubels Ladekast Stamford 140cmmat Commode 6 lades ook een lust voor het oog. Het moderne ontwerp en de neutrale kleur zorgen ervoor dat deze ladekast naadloos aansluit bij elke interieurstijl. Voeg stijl en functionaliteit toe aan jouw huis met deze prachtige ladekast.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

Kasten, je vindt ze in alle soorten en maten. In allerlei kleuren, materialen, opstellingen en open of dichte kasten. Zoveel keuze dat je door de bomen het bos niet meer ziet. En daar schiet ik te hulp! Ik verklein het aantal te onderzoeken kasten al voor jou door de slechte kasten van de goede te scheiden. Zo vindt jij zeker weten een goede kwaliteit kast.

Veelgestelde vragen over deze Pro-meubels Ladekast Stamford 140cmmat Commode 6 lades

De Pro-meubels Ladekast Stamford 140cmmat Commode 6 lades is een Ladekast en dit is een Dichte kast.

De Pro-meubels Ladekast Stamford 140cmmat Commode 6 lades heeft de volgende afmetingen:

Breedte: 140 cm
Diepte: 39 cm
Hoogte: 78.50 cm

De Pro-meubels Ladekast Stamford 140cmmat Commode 6 lades is gemaakt van Unknown en verkrijgbaar in de kleur Zwart. 

Het maximaal draagvermogen per plank van deze Pro-meubels Ladekast Stamford 140cmmat Commode 6 lades is 5 kg.