1. Kast woonkamer
  2. Vitrinekast staande hangende wandvitrine schuifdeuren

Alles over Vitrinekast staande hangende wandvitrine schuifdeuren

4.5/5

Deze Vitrinekast staande hangende wandvitrine schuifdeuren past misschien wel heel goed in jouw interieur. Deze Vitrinekast is een Dichte kast in de volgende afmetingen: 55 cm hoogte, 75 cm breedte en 14 cm diepte. Lees verder voor nog meer specificaties. 

Specificaties Vitrinekast staande hangende wandvitrine schuifdeuren

KleurZwart
MateriaalUnknown
Maximaal draagvermogen per plank
Type kastVitrinekast

Meer informatie en prijs

Omschrijving Vitrinekast staande hangende wandvitrine schuifdeuren

Deze prachtige zwarte vitrinekast is niet alleen functioneel, maar ook een esthetische toevoeging aan elke ruimte. Met een witte achterkant naar keuze kan deze vitrinekast zowel aan de muur worden gehangen als op de grond worden geplaatst, waardoor u de vrijheid heeft om uw verzameling of andere waardevolle voorwerpen op de meest geschikte manier weer te geven. De vitrinekast heeft maar liefst vier doorzichtige glasplanken, met een diepte van ongeveer 10 cm. Voor extra ruimte tussen de planken, kunnen één of meerdere glasplanken eenvoudig worden verwijderd. De achterwand van de wandvitrine is stabiel en de twee schuifdeuren zijn gemaakt van ESG-veiligheidsglas, waardoor uw collectie veilig en stofvrij blijft. Of u nu een verzamelaar bent van modelauto's, beeldjes, modeltreinen, kristallen, horloges, schelpen of munten, deze vitrinekast is perfect voor het opbergen en presenteren van uw waardevolle items. Daarnaast is het ook een prachtige eye-catcher voor uw woonkamer, kantoor of winkel. De glazen schuifdeuren zorgen ervoor dat u gemakkelijk toegang heeft tot uw collectie en dat u deze snel kunt aanvullen of een specifiek item kunt tonen. Met een totale afmeting van 75 cm breed, 55 cm hoog en 13-14 cm diep, bieden de glasplanken voldoende ruimte om uw verzameling te presenteren.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

Kasten, je vindt ze in alle soorten en maten. In allerlei kleuren, materialen, opstellingen en open of dichte kasten. Zoveel keuze dat je door de bomen het bos niet meer ziet. En daar schiet ik te hulp! Ik verklein het aantal te onderzoeken kasten al voor jou door de slechte kasten van de goede te scheiden. Zo vindt jij zeker weten een goede kwaliteit kast.

Veelgestelde vragen over deze Vitrinekast staande hangende wandvitrine schuifdeuren

De Vitrinekast staande hangende wandvitrine schuifdeuren is een Vitrinekast en dit is een Dichte kast.

De Vitrinekast staande hangende wandvitrine schuifdeuren heeft de volgende afmetingen:

Breedte: 75 cm
Diepte: 14 cm
Hoogte: 55 cm

De Vitrinekast staande hangende wandvitrine schuifdeuren is gemaakt van Unknown en verkrijgbaar in de kleur Zwart. 

Het maximaal draagvermogen per plank van deze Vitrinekast staande hangende wandvitrine schuifdeuren is .