1. Kast slaapkamer
  2. Nachtkastje Nachtkastje industrieel BijzettafelRustiek

Alles over Nachtkastje Nachtkastje industrieel BijzettafelRustiek

4.5/5

Deze Nachtkastje Nachtkastje industrieel BijzettafelRustiek past misschien wel heel goed in jouw interieur. Deze Nachtkastje is een Dichte kast in de volgende afmetingen: 60 cm hoogte, 40 cm breedte en 40 cm diepte. Lees verder voor nog meer specificaties. 

Specificaties Nachtkastje Nachtkastje industrieel BijzettafelRustiek

KleurBruin
MateriaalUnknown
Maximaal draagvermogen per plank10 kg
Type kastNachtkastje

Meer informatie en prijs

Omschrijving Nachtkastje Nachtkastje industrieel BijzettafelRustiek

Dit unieke nachtkastje, genaamd Nachtkastje industrieel BijzettafelRustiek, is een absolute must-have voor jouw slaap- of woonkamer. Het biedt niet alleen een praktische oplossing voor het opbergen van jouw persoonlijke spullen, maar voegt ook een vleugje sfeer en warmte toe met zijn prachtige industriële look. Het nachtkastje is gemaakt van hoogwaardig hout en heeft een robuust metalen frame, waardoor het een duurzame en stevige keuze is. De combinatie van het rustieke hout en het stoere metaal zorgt voor een unieke uitstraling die perfect past in zowel moderne als klassieke interieurs. Met zijn handige afmetingen biedt dit nachtkastje voldoende opbergruimte voor jouw boeken, tijdschriften, bril of andere persoonlijke bezittingen. Plaats het naast jouw bed om jouw favoriete boek binnen handbereik te hebben of gebruik het als bijzettafel in jouw woonkamer om jouw favoriete decoratieve items te tonen. Voeg een vleugje stijl toe aan jouw interieur met dit prachtige Nachtkastje industrieel BijzettafelRustiek. Bestel het vandaag nog en geniet van de perfecte combinatie van functionaliteit en design.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

Kasten, je vindt ze in alle soorten en maten. In allerlei kleuren, materialen, opstellingen en open of dichte kasten. Zoveel keuze dat je door de bomen het bos niet meer ziet. En daar schiet ik te hulp! Ik verklein het aantal te onderzoeken kasten al voor jou door de slechte kasten van de goede te scheiden. Zo vindt jij zeker weten een goede kwaliteit kast.

Veelgestelde vragen over deze Nachtkastje Nachtkastje industrieel BijzettafelRustiek

De Nachtkastje Nachtkastje industrieel BijzettafelRustiek is een Nachtkastje en dit is een Dichte kast.

De Nachtkastje Nachtkastje industrieel BijzettafelRustiek heeft de volgende afmetingen:

Breedte: 40 cm
Diepte: 40 cm
Hoogte: 60 cm

De Nachtkastje Nachtkastje industrieel BijzettafelRustiek is gemaakt van Unknown en verkrijgbaar in de kleur Bruin. 

Het maximaal draagvermogen per plank van deze Nachtkastje Nachtkastje industrieel BijzettafelRustiek is 10 kg.