1. Kast gang
  2. Rotho Country Ladesysteem 3x18L Antraciet

Alles over Rotho Country Ladesysteem 3x18L Antraciet

4.5/5

Deze Rotho Country Ladesysteem 3x18L Antraciet past misschien wel heel goed in jouw interieur. Deze Ladekast is een in de volgende afmetingen: 71.20 cm hoogte, 32.50 cm breedte en 37.50 cm diepte. Lees verder voor nog meer specificaties. 

Specificaties Rotho Country Ladesysteem 3x18L Antraciet

KleurGrijs
MateriaalUnknown
Maximaal draagvermogen per plank
Type kastLadekast

Meer informatie en prijs

Omschrijving Rotho Country Ladesysteem 3x18L Antraciet

Het Rotho Country Ladesysteem 3x18L Antraciet is een handig en veelzijdig opbergsysteem dat perfect is voor het organiseren van verschillende items in huis. Met een totale inhoud van 3 x 18 liter biedt dit systeem voldoende ruimte om al je spullen netjes op te bergen. Wat dit ladesysteem echt uniek maakt, is de mogelijkheid om de wieltjes naar wens te gebruiken. Je kunt ervoor kiezen om de wieltjes eronder te bevestigen, zodat de kar gemakkelijk te verplaatsen is. Dit is vooral handig als je de kar vaak van de ene naar de andere kamer wilt verplaatsen. Maar als je de kar liever op één plek wilt houden, kunnen de wieltjes eenvoudig worden verwijderd. Hierdoor blijft de kar stevig op zijn plaats staan en wordt hij iets lager, wat perfect is als je de kar onder een tafel of in een kast wilt opbergen. Met zijn stijlvolle antracietkleurige design voegt het Rotho Country Ladesysteem niet alleen functionaliteit, maar ook een vleugje elegantie toe aan je interieur. Of je nu je keuken, badkamer, slaapkamer of kantoor wilt organiseren, dit ladesysteem is de ideale oplossing. Dus waar wacht je nog op? Haal het Rotho Country Ladesysteem 3x18L Antraciet vandaag nog in huis en geniet van een opgeruimde en georganiseerde leefomgeving.

Darrell
Darrell

Expert

Kasten, je vindt ze in alle soorten en maten. In allerlei kleuren, materialen, opstellingen en open of dichte kasten. Zoveel keuze dat je door de bomen het bos niet meer ziet. En daar schiet ik te hulp! Ik verklein het aantal te onderzoeken kasten al voor jou door de slechte kasten van de goede te scheiden. Zo vindt jij zeker weten een goede kwaliteit kast.

Veelgestelde vragen over deze Rotho Country Ladesysteem 3x18L Antraciet

De Rotho Country Ladesysteem 3x18L Antraciet is een Ladekast en dit is een .

De Rotho Country Ladesysteem 3x18L Antraciet heeft de volgende afmetingen:

Breedte: 32.50 cm
Diepte: 37.50 cm
Hoogte: 71.20 cm

De Rotho Country Ladesysteem 3x18L Antraciet is gemaakt van Unknown en verkrijgbaar in de kleur Grijs. 

Het maximaal draagvermogen per plank van deze Rotho Country Ladesysteem 3x18L Antraciet is .