1. Kast woonkamer
  2. Sissy-Boymetalen vitrinekastje

Alles over Sissy-Boymetalen vitrinekastje

4.5/5

Deze Sissy-Boymetalen vitrinekastje past misschien wel heel goed in jouw interieur. Deze Vitrinekast is een in de volgende afmetingen: 14 cm hoogte, 26 cm breedte en 18 cm diepte. Lees verder voor nog meer specificaties. 

Specificaties Sissy-Boymetalen vitrinekastje

KleurZwart
MateriaalUnknown
Maximaal draagvermogen per plank
Type kastVitrinekast

Meer informatie en prijs

Omschrijving Sissy-Boymetalen vitrinekastje

Dit prachtige Sissy-Boymetalen vitrinekastje is de perfecte toevoeging aan jouw interieur. Met zijn elegante ontwerp en moderne uitstraling is dit kastje een ware eyecatcher in elke kamer. Laat je favoriete verzamelobjecten, souvenirs of kostbare sieraden schitteren in dit kleine maar stijlvolle vitrinekastje. Met een afmeting van 26x13.5x18 cm biedt dit kastje voldoende ruimte om al je mooiste spullen tentoon te stellen. Het kastje is gemaakt van hoogwaardig metaal en heeft een zwarte kleur, waardoor het gemakkelijk te combineren is met verschillende interieurstijlen. Plaats het op een dressoir, boekenplank of bijzettafel en geef jouw persoonlijke schatten de aandacht die ze verdienen. Dit Sissy-Boymetalen vitrinekastje is niet alleen functioneel, maar ook een prachtig decoratief element. De glazen deur zorgt voor een elegante presentatie en beschermt tegelijkertijd je waardevolle bezittingen tegen stof en vuil. Bovendien is het kastje voorzien van een handige slotfunctie, waardoor je jouw spullen veilig kunt opbergen. Creëer een unieke en persoonlijke sfeer in jouw huis met dit stijlvolle vitrinekastje van Sissy-Boy.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

Kasten, je vindt ze in alle soorten en maten. In allerlei kleuren, materialen, opstellingen en open of dichte kasten. Zoveel keuze dat je door de bomen het bos niet meer ziet. En daar schiet ik te hulp! Ik verklein het aantal te onderzoeken kasten al voor jou door de slechte kasten van de goede te scheiden. Zo vindt jij zeker weten een goede kwaliteit kast.

Veelgestelde vragen over deze Sissy-Boymetalen vitrinekastje

De Sissy-Boymetalen vitrinekastje is een Vitrinekast en dit is een .

De Sissy-Boymetalen vitrinekastje heeft de volgende afmetingen:

Breedte: 26 cm
Diepte: 18 cm
Hoogte: 14 cm

De Sissy-Boymetalen vitrinekastje is gemaakt van Unknown en verkrijgbaar in de kleur Zwart. 

Het maximaal draagvermogen per plank van deze Sissy-Boymetalen vitrinekastje is .