1. Kast slaapkamer
  2. SONGMICS Garderobe, garderobe met kledingstaven, opbergruimte voor kleding, linnenkast, kledingrek, opvouwbaar

Alles over SONGMICS Garderobe, garderobe met kledingstaven, opbergruimte voor kleding, linnenkast, kledingrek, opvouwbaar

4.5/5

Deze SONGMICS Garderobe, garderobe met kledingstaven, opbergruimte voor kleding, linnenkast, kledingrek, opvouwbaar past misschien wel heel goed in jouw interieur. Deze Kledingkast is een Deels open, deels dichte kast in de volgende afmetingen: 174 cm hoogte, 140 cm breedte en 43 cm diepte. Lees verder voor nog meer specificaties. 

Specificaties SONGMICS Garderobe, garderobe met kledingstaven, opbergruimte voor kleding, linnenkast, kledingrek, opvouwbaar

KleurGrijs
MateriaalUnknown
Maximaal draagvermogen per plank10 kg
Type kastKledingkast

Meer informatie en prijs

Omschrijving SONGMICS Garderobe, garderobe met kledingstaven, opbergruimte voor kleding, linnenkast, kledingrek, opvouwbaar

Het SONGMICS Garderobe kledingrek is de perfecte oplossing om je kleding te beschermen tegen stof. Met de bijgevoegde hoes zorg je ervoor dat je kleding altijd schoon en fris blijft. Dit opvouwbare kledingrek biedt niet alleen voldoende opbergruimte voor al je kleding, maar ook voor je tassen en accessoires. Dankzij het slimme en praktische ontwerp is deze garderobekast een ideale toevoeging aan elke slaapkamer, inloopkast of hal. Deze handige kledingkast is gemaakt van hoogwaardig materiaal en is zeer duurzaam. De stevige kledingstaven zorgen ervoor dat je kleding netjes georganiseerd blijft en niet kreukt. Daarnaast is het kledingrek gemakkelijk op te zetten en in te klappen, waardoor je het eenvoudig kunt verplaatsen of opbergen wanneer je het niet nodig hebt. De neutrale kleur van de hoes past in elk interieur en zorgt ervoor dat de kledingkast er altijd stijlvol uitziet. Met deze SONGMICS Garderobe haal je niet alleen een praktisch en functioneel product in huis, maar ook een echte eyecatcher.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

Kasten, je vindt ze in alle soorten en maten. In allerlei kleuren, materialen, opstellingen en open of dichte kasten. Zoveel keuze dat je door de bomen het bos niet meer ziet. En daar schiet ik te hulp! Ik verklein het aantal te onderzoeken kasten al voor jou door de slechte kasten van de goede te scheiden. Zo vindt jij zeker weten een goede kwaliteit kast.

Veelgestelde vragen over deze SONGMICS Garderobe, garderobe met kledingstaven, opbergruimte voor kleding, linnenkast, kledingrek, opvouwbaar

De SONGMICS Garderobe, garderobe met kledingstaven, opbergruimte voor kleding, linnenkast, kledingrek, opvouwbaar is een Kledingkast en dit is een Deels open, deels dichte kast.

De SONGMICS Garderobe, garderobe met kledingstaven, opbergruimte voor kleding, linnenkast, kledingrek, opvouwbaar heeft de volgende afmetingen:

Breedte: 140 cm
Diepte: 43 cm
Hoogte: 174 cm

De SONGMICS Garderobe, garderobe met kledingstaven, opbergruimte voor kleding, linnenkast, kledingrek, opvouwbaar is gemaakt van Unknown en verkrijgbaar in de kleur Grijs. 

Het maximaal draagvermogen per plank van deze SONGMICS Garderobe, garderobe met kledingstaven, opbergruimte voor kleding, linnenkast, kledingrek, opvouwbaar is 10 kg.