1. Kast woonkamer
  2. TV-meubel Venice Elektrische Open Haard met Opti-Flame Technologie

Alles over TV-meubel Venice Elektrische Open Haard met Opti-Flame Technologie

4.5/5

Deze TV-meubel Venice Elektrische Open Haard met Opti-Flame Technologie past misschien wel heel goed in jouw interieur. Deze Tv meubel is een Deels open, deels dichte kast, Met achterwand in de volgende afmetingen: 40 cm hoogte, 180 cm breedte en 40 cm diepte. Lees verder voor nog meer specificaties. 

Specificaties TV-meubel Venice Elektrische Open Haard met Opti-Flame Technologie

KleurZwart hoogglans | Zwart mat
MateriaalUnknown
Maximaal draagvermogen per plank15 kg
Type kastTv meubel

Meer informatie en prijs

Omschrijving TV-meubel Venice Elektrische Open Haard met Opti-Flame Technologie

Breng de warmte en sfeer van een echte open haard naar jouw huis met het TV-meubel Venice. Dit prachtige meubelstuk is niet alleen functioneel als televisiestandaard, maar heeft ook een ingebouwde elektrische open haard met de revolutionaire opti-flame technologie. De vlammen zijn zo levensecht dat je nauwelijks het verschil zult merken met een traditioneel houtvuur. Maak het helemaal naar jouw smaak door de kleur van het glasbed aan te passen. Kies uit zes verschillende kleuren en creëer een unieke ambiance in jouw woonkamer. Of je nu een rustgevende blauwe gloed wilt of juist een romantische rode tint, met het TV-meubel Venice is alles mogelijk. De elektrische open haard is niet alleen een bron van gezelligheid, maar ook van comfort. Je kunt het vlammenspel naar wens instellen en zelfs de intensiteit aanpassen. Zo kun je genieten van een subtiele gloed tijdens een ontspannende avond, of juist een knisperende vlammenzee creëren tijdens een feestelijke gelegenheid. Met het acrylic ice bed wordt het nog realistischer en kun je de vlammen laten dansen in zes verschillende kleuren. Breng een unieke sfeer in jouw huis met het TV-meubel Venice Elektrische Open Haard met Opti-Flame Technologie. Laat je betoveren door de levensechte vlammen en geniet van gezellige avonden met familie en vrienden.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

Kasten, je vindt ze in alle soorten en maten. In allerlei kleuren, materialen, opstellingen en open of dichte kasten. Zoveel keuze dat je door de bomen het bos niet meer ziet. En daar schiet ik te hulp! Ik verklein het aantal te onderzoeken kasten al voor jou door de slechte kasten van de goede te scheiden. Zo vindt jij zeker weten een goede kwaliteit kast.

Veelgestelde vragen over deze TV-meubel Venice Elektrische Open Haard met Opti-Flame Technologie

De TV-meubel Venice Elektrische Open Haard met Opti-Flame Technologie is een Tv meubel en dit is een Deels open, deels dichte kast, Met achterwand.

De TV-meubel Venice Elektrische Open Haard met Opti-Flame Technologie heeft de volgende afmetingen:

Breedte: 180 cm
Diepte: 40 cm
Hoogte: 40 cm

De TV-meubel Venice Elektrische Open Haard met Opti-Flame Technologie is gemaakt van Unknown en verkrijgbaar in de kleur Zwart hoogglans | Zwart mat. 

Het maximaal draagvermogen per plank van deze TV-meubel Venice Elektrische Open Haard met Opti-Flame Technologie is 15 kg.