1. Kast woonkamer
  2. tectake® CD-rek dvd rek cd-rek staand401701

Alles over tectake® CD-rek dvd rek cd-rek staand401701

4.5/5

Deze tectake® CD-rek dvd rek cd-rek staand401701 past misschien wel heel goed in jouw interieur. Deze CD en DVD-opbergsysteem is een Open kast, Met achterwand in de volgende afmetingen: 90 cm hoogte, 21 cm breedte en 16 cm diepte. Lees verder voor nog meer specificaties. 

Specificaties tectake® CD-rek dvd rek cd-rek staand401701

Kleurzwart
MateriaalUnknown
Maximaal draagvermogen per plank
Type kastCD en DVD-opbergsysteem

Meer informatie en prijs

Omschrijving tectake® CD-rek dvd rek cd-rek staand401701

Dit prachtige tectake® CD-rek dvd rek cd-rek staand401701 is een onmisbaar meubelstuk voor iedere muziekliefhebber. Met zijn strakke en moderne ontwerp zal dit cd-rek een echte eyecatcher zijn in jouw huis. Niet alleen voegt het een vleugje stijl toe aan je interieur, maar het zorgt er ook voor dat je cd-collectie op een georganiseerde en overzichtelijke manier wordt opgeslagen. Met dit cd-rek hoef je je geen zorgen te maken over rondslingerende cd's of een rommelige kamer. Het biedt plaats aan maar liefst 102 cd's, zodat je al je favoriete muziek gemakkelijk kunt ordenen en terugvinden. Of het nu gaat om klassieke muziek, pophits of jouw geliefde verzamelalbums, dit cd-rek is de perfecte oplossing om jouw collectie op te bergen. Daarnaast is dit cd-rek gemaakt van hoogwaardige materialen die duurzaamheid en stabiliteit garanderen. Het is gemakkelijk te monteren en staat stevig op zijn plek. Met zijn compacte formaat past het in elke kamer, of het nu de woonkamer, slaapkamer of kantoor is. Breng orde en elegantie in jouw cd-collectie met dit praktische tectake® CD-rek dvd rek cd-rek staand401701.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

Kasten, je vindt ze in alle soorten en maten. In allerlei kleuren, materialen, opstellingen en open of dichte kasten. Zoveel keuze dat je door de bomen het bos niet meer ziet. En daar schiet ik te hulp! Ik verklein het aantal te onderzoeken kasten al voor jou door de slechte kasten van de goede te scheiden. Zo vindt jij zeker weten een goede kwaliteit kast.

Veelgestelde vragen over deze tectake® CD-rek dvd rek cd-rek staand401701

De tectake® CD-rek dvd rek cd-rek staand401701 is een CD en DVD-opbergsysteem en dit is een Open kast, Met achterwand.

De tectake® CD-rek dvd rek cd-rek staand401701 heeft de volgende afmetingen:

Breedte: 21 cm
Diepte: 16 cm
Hoogte: 90 cm

De tectake® CD-rek dvd rek cd-rek staand401701 is gemaakt van Unknown en verkrijgbaar in de kleur zwart. 

Het maximaal draagvermogen per plank van deze tectake® CD-rek dvd rek cd-rek staand401701 is .